Når fotballens hemmeligheter lekker

«Football Leaks» har dominert overskriftene i media de siste ukene. Avsløringene gir et skremmende innblikk i virkeligheten på toppen av næringskjeden. Her er det meste tilsynelatende tillatt. Det finnes bare en regel og det er å ikke bli tatt.


Mandag 03.12.2018 12:34 Tore Hansen kopl4

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.