BOR HOS VERTSFAMILIE:Edvard Sandvik Tagseth snakker i dette intervjuet om livet i England.

Edvard Sandvik Tagseth:– Det er herlig å ha sjefens tillit

Edvard Sandvik Tagseth om livet hos vertsfamilien, treningshverdagen og tilliten fra Steven Gerrard.


Onsdag 21.03.2018 19:30 Einar Kvande EinarKvande

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.