PÅ JOBB FOR LIVERPOOL: – Første gang jeg var i Liverpool i 2013, hadde jeg ikke trodd jeg skulle stå bak trykkinga i 2017. Så det har vært veldig spesielt

Røde supportere:«Det har vært veldig spesielt å få lage drakter til andre»

Guro Nilsen gjemmer kjolene i skapet og har sine 27 drakter til pynt på hedersplass på stativ. Så sto hun plutselig å trykte drakter selv i Liverpool.


Torsdag 29.03.2018 23:00 Ragnhild Lund Ansnes mrs1nil

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.