Guro Nilsen

Røde supportere:«Det har vært veldig spesielt å få lage drakter til andre»

Guro Nilsen gjemmer kjolene i skapet og har sine 27 drakter til pynt på hedersplass på stativ. Så sto hun plutselig å trykte drakter selv i Liverpool.


Torsdag 29.03.2018 23:00 Ragnhild Lund Ansnes mrs1nil

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.