STØTTER KLOPP:The Kopite møtte Jan Mølby under en Sportsmans’ Dinner på Prenton Park den første fredagskvelden i februar.

Jan Mølby:– Jeg har virkelig tro på Klopps prosjekt

Tidligere Liverpool-spiller Jan Mølby har klokkertro på Jürgen Klopp, men han frykter at stallen kan bli i tynneste laget i sesonginnspurten denne våren.


Onsdag 21.03.2018 12:18 Einar Kvande EinarKvande

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.