PALACE-FANSEN: Crystal Palace sine supportere ønsker å stå.

Kjemper for retten til å stå

Etter at over 110.000 supportere signerte på en underskriftskampanje for retten til å stå igjen på engelske baner, skal saken opp på høyeste nivå.


Onsdag 13.06.2018 22:58 Arild Skjæveland askjaeveland

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.