– Darwin er i veldig god form

Darwin Nunez kom inn og leverte sin fjerde målgivende for sesongen mot Everton.

Mot Everton startet Darwin Nunez på benken, og ble byttet inn like etter at halvtimen var spilt på stillingen 0-0. Det skjer alltid noe når uruguayaneren er på banen, og det gjorde det også i den kampen. Han er hele tiden en trussel, og fulgte opp sin gode form fra landslagspausen med et nytt godt innhopp og målgivende til Mohamed Salahs 2-0-mål.

– Han er bare i veldig god form. Darwin er inne i en veldig god periode, sa Jürgen Klopp på pressekonferansen før kampen mot Toulouse.

– Ja, det var nødvendig med litt tid for å tilpasse seg alt. Nytt land, nytt språk, nytt lag og alle disse tingene, men det er langt forbi. Han er sentral i laget, og alle er veldig fornøyd med ham. Jeg er veldig fornøyd med ham.

Klar for kampene fremover

Klopp valgte å starte med Alisson, Alexis Mac Allister og Luis Diaz av søramerikanerne som hadde vært på lang reise.

– Vi måtte ta en avgjørelse før kampen mot Everton om hvem av de to som skulle starte, om det var Luis Diaz eller Darwin. Darwin hadde hatt litt krampe mot slutten av sin landskamp, så vi tenkte ok, vi starter med «Lucho». Jeg snakket med begge, og begge aksepterte det. «Lucho» sin jobb var å skape så mye trøbbel som mulig, og Darwin skulle komme inn og punktere kampen. Det var tanken, og det fungerte veldig, veldig bra.

Darwins målgivende på lørdag var hans åttende assist i den røde drakten. Samtlige (!) åtte har kommet til Salah.

Se alle her:

– Men du kunne se at det var veldig intenst for ham, selv om det bare var litt over 20 minutter. Det var. veldig intenst, så det vi gjorde var riktig avgjørelse. Det er alltid tøft for guttene å ha disse reisene før kamper, men nå er han klar for denne kampen og for den neste, så det er bra.

– Og ja, han er veldig lykkelig for tiden, og vi er veldig fornøyde med ham. Det er det jeg ser på banen og på treningsfeltet, og det er veldig viktig. Han har en veldig god periode.

Liverpool - Toulouse spilles i kveld kl. 21.00, og vises på V Sport 1 og Viaplay.

– Man vet aldri om de kommer med sitt beste lag

– Man vet aldri om de kommer med sitt beste lag

Toulouse kommer til Anfield med to nordmenn i troppen. Warren Kamanzi sier til liverpool.no at ambisjonen er tre poeng selv om han forventer en tøff kamp.

Innsikt 25.okt 22:23
Liverpool har hatt det tøffeste kampprogrammet til nå

Liverpool har hatt det tøffeste kampprogrammet til nå

Det er veldig tett i toppen av Premier League. Liverpool har unnagjort det tøffeste kampprogrammet så langt – og det bør gi håp for det som er i vente...

Innsikt 24.okt 18:57