Har ikke planer om å selge Salah

Klubben forventer at Salah blir værende, og det gjør også spilleren selv og klubbene i Saudi Pro League, ifølge David Ornstein.

Mohamed Salah har hatt noen vanskelige måneder på banen etter Afrikamesterskapet og skade, og det toppet seg mot West Ham på lørdag da han ble byttet inn sent i kampen på stillingen 2-2.

Det var tydelig uenighet mellom Jürgen Klopp og 31-åringen. Klopp ville legge lokk på saken med at de hadde skværet opp i garderoben, mens Salah sa «det ville bli full fyr dersom han snakket i dag», da han passerte mixed zone. Det skal tas med at han sa det med et glimt i øyet.

Det har ført til spekulasjoner om Salahs fremtid, når han nå snart går inn i det siste året av kontrakten sin. Det var stor interesse for angriperen fra Saudi Pro League i fjor sommer, men han ble værende.

Forventer at han blir

David Ornstein i The Athletic melder at Liverpool FC forventer at Salah skal bli i klubben også i sommer, og planlegger for å ha ham i stallen neste sesong.

Salah har ikke indikert at han ønsker seg bort, og forventer å bli på Anfield.

Han linkes fortsatt til klubber i Saudi-Arabia, men ifølge Ornstein er også forventningen der at han vil ha en sesong til i Liverpool. Interessen er der fortsatt, men ikke like aggressiv som i fjor sommer da Al Ittihad var desperate for å få Egypt-stjernen før VM for klubblag.

Sak for Slot og Hughes

Sportsdirektør Richard Hughes ser ut til å ha fått en ny manager på plass i Arne Slot, selv om det så langt ikke er offisielt bekreftet. En eventuell konflikt mellom Salah og Klopp blir derfor ikke sett på som noe stort problem internt, ettersom Klopp kun har tre kamper igjen av sin tid på Anfield.

Salahs fremtid vil heller bli vurdert av Hughes og den nye manageren, som også må finne en løsning på Trent Alexander-Arnold og Virgil van Dijk sine situasjoner, når de nå går inn i sitt siste kontraktsår.

Dersom Salah ikke forlenger med Liverpool, forventes det at klubbene i Saudi-Arabia vil fokusere på Salah sommeren 2025 når han kan dra gratis som 33-åringen, uten at det kreves en enorm overgangssum.

– En kjempebrøler av dommeren

– En kjempebrøler av dommeren

Situasjonen da Cody Gako kunne ha gitt Liverpool ledelsen 3-2 har fått mye oppmerksomhet.

Nyheter 29.apr 12:12
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Hele historien om 3189 dager med Klopp

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05