Hør dokumentarene om våre store managereBrian Clough ble en ordentlig plageånd for Bob Paisley

I den tredje og siste delen av «Historien om Bob Paisley» ser vi på forholdet til Brian Clough, mannen som skulle erstatte Kevin Keegan, og det aller siste troféløftet.

I den tredje og siste delen av «Historien om Bob Paisley» hører vi om sommeren da Kevin Keegan dro. Paisley måtte erstatte ham, og det klarte han med bravur. Inn, fra Celtic i Skottland, kom Kenny Dalglish. Dalglish var en åpenbaring på en fotballbane og gjorde Liverpool FC enda bedre og enda mer ustanselige.

Men nærmest ut av intet dukket Brian Clough og Nottingham Forest opp. De kom i veien for Liverpool flere ganger, og ble en skikkelig torn i siden på Paisely. 

Før sesongstart meldte Paisley at 1982/83 ville bli hans siste sesong, og spillerne ønsket å gi han en uforglemmelig avskjed – noe de gjorde, på Wembley.

Forfatter John Williams forteller om forholdet mellom scouserne og fotballklubben i et politisk landskap som gjorde livet beintøft for innbyggerne i havnebyen, og supporterklubbens Pål Christian Møller forteller om Paisleys grep med spillerne. 

Listen on Apple Podcasts