Hør podcast-serien om Liverpools største managereAvslutt året med en dypleksjon i Bill Shankly, eller mimre tilbake til en uforglemmelig kveld på Ataturk stadion!

Dette kan du høre på i romjula.

Har du gått glipp av våre podcast-dokumentarer om fem av Liverpools store managere? Da har du noe å høre på denne romjula. Vi har republisert de fem dokumentarene om Liverpools store managere, i hver sin monster-episode. Hvis du foretrekker å høre det stykkevis, kan du bla bakover i podcast-avspilleren og finne enkeltepisodene.

Vi har strålende gjester som hjelper til med å fortelle historiene om de forskjellige managerne, blant annet familiemedlemmer, nære venner, klubbhistorikere og andre som har fulgt klubben tett i flere tiår. Supporterklubbens grunnleggere, Torbjørn Flatin og Pål Christian Møller, hjelper med å fortelle historiene om Bill Shankly, Bob Paisley og Rafael Benitez, og Raphael Honigstein som har skrevet boka om Jürgen Klopp dukker opp i tyskerens episoder.

Vi har også tatt turen til Glenbuck, den bittelitte plassen i Ayrshire, i Skottland, hvor Liverpools moderne historie begynte.

Alle episodene finner du i avspilleren under.

Vi minner om at de to første delene av «Historien om Jürgen Klopp» ble spilt inn våren 2020.

Lytt her:

Listen on Apple Podcasts