Supporterklubben inviterer til supportertreff med John Aldridge

Vi får besøk av den tidligere Liverpoolspilleren, John Aldridge, på Wild Rover i helga. Han blir med oss og ser kampen mot Tottenham.

Vi ønsker å sparke i gang vårt samarbeid med Wild Rover med et hyggelig supportertreff. Heretter blir dette Liverpoolpub på kampdager hvor vi håper mange røde vil samles.

Det er medlemspriser ved fremvisning av medlemskort (fysisk eller digitalt).

Spilte på mesterlaget til King Kenny

Slutten av 80-tallet var en av Liverpools beste periode i moderne tid. Da det ble kjent at Ian Rush var på vei til Juventus måtte Kenny Dalglish handle. 

Charlie Nicholas ble lenge linket, men valget falt til slutt på scouseren John Aldridge. Det var et godt valg. Angrepsrekka med ham, John Barnes og Peter Beardsley er en kjent del av klubbens historie.

På to og et halvt år scoret John Aldridge 63 mål og 104 kamper – før han litt overraskelse ble solgt til Real Sociedad.

Da hadde han med seg både ligamesterskap og FA-cupen i bagasjen.

Aldridge fikk 69 landskamper for Irland.

Før kampen forteller Aldo om karrieren og kommer med sine tanker om dagens mannskap. Vi får også høre fra ham etter kampslutt.

JOHN ALDRIDGE: Her med trofene han vant på Anfield.

JOHN ALDRIDGE: Her med trofene han vant på Anfield.

Trekker fine premier i pausen

Det spilles mange kamper søndag – supporterklubben er på Wild Rovers fra klokken 16.00. Vi deler ut gratis-lodd i døra til alle Liverpool-supportere. I pausen trekker vi noen fine signerte premier! 

Alt dette skjer altså på vår samarbeidspub, Wild Rover, på Karl Johan. Vi anbefaler at du bestiller bord (velg "Liverpool" til høyre).