Fra Strim:Vi feirer at Premier League er tilbake!

Strim markerer at Premier League er tilbake med å gi alle nye kunder får et gavekort på 500,- til bruk i KopShop. I tillegg er alle aktive kunder er med i trekningen av en Samsung The Frame.

Det er duket for årets store fotballdag når Premier League sparkes i gang igjen 2. juledag. Dette er høytiden i høytiden, en pause fra marsipan og julefilmer. Ja, vi elsker Boxing Day.

Ikke gå glipp av et eneste avspark. Strim Mye + Sport Premium gir deg tilgang til alle kampene.

Nye Strim-kunder får et gavekort på 500,- til bruk i supporterklubbens nettbutikk.

Alle supportere som er aktive kunder innen 31. desember er med i trekningen av The Frame 55” fra Samsung. Det gjelder altså tidligere kunder som kommer tilbake nå i tillegg til eksisterende og nye kunder.

Klikk her for å bestille Strim.

Alle aktive abonnenter er med i trekning

Husk at du også har tilgang til 41 TV-kanaler og 5 strømmetjenester i dette abonnementet.

Vi er så gira at vi trekker en heldig vinner blant alle aktive kunder med Sport Premium. Vinneren får The Frame 55” fra Samsung.

Reaktiver abonnementet ditt med Sport Premium innen 31. desember så er du automatisk med i trekningen!

Med Sport Premium kan du se alt fra Premier League, Champions League, LaLiga, Bundesliga og Europa League + masse annen deilig sport. Med andre ord, dette er Norges råeste sportsabonnement.

Denne saken er en del av et kommersielt samarbeid og har lenker som henviser til aktører som betaler for eventuelt salg gjennom artikkelen. Dette er med på å finansiere foreningens drift herunder vårt redaksjonelle arbeid.