Konkurranse: Hva gjør du Never Alone?

Vil du vinne signerte drakter av van Dijk og Núñez? Del hva ekte Liverpool-supportere aldri gjør alene i konkurransen #YN_A på Instagram og TikTok.

You’ll Never Walk Alone.
You’ll Never Sing Alone.
You’ll Never Cheer Alone.

Men hva mer gjør en ekte Liverpool-supporter aldri alene?
Deler du ditt svar på Instagram eller TikTok, så kan du vinne signerte trøyer av Virgil van Dijk og Darwin Núñez!

Slik må du gjøre det

Tirsdag 28. november starter konkurransen You’ll Never__ Alone (fyll ut med ord som passer din mood). Der kan du dele bilder og videoer av hva du eller andre Liverpool-supportere aldri gjør alene. Her er det rom for kreativitet, kjærlighet, inderlige følelser og humor.

Innleggene kan bestå av både nyprodusert innhold og gamle bilder og videoer. Har du film eller bilde fra et godt Liverpool-minne? Eller kanskje av noe du gjør i hverdagen? Perfekt!

Husk at hvis du bruker bilder eller video som andre har laget eller eier, så må du kreditere original eier.

Bruk #YN_A og tagg oss med @lfcsn i innlegget for å være med i konkurransen. For å kunne vinne premiene må du være registrert medlem når konkurransen er ferdig 21. desember 2023.

En forhåndsplukket jury av Liverpool-supportere kårer de beste innleggene. Vinnerne annonseres på Boxing Day.

Premier:
1. Signert og innrammet drakt av Virgil van Dijk
2. Signert drakt av Darwin Núñez
3. Årets drakt i valgfri størrelse

Konkurranseregler:

  • For å delta må du publisere et eget innlegg* (bilde eller video) som beskriver hvordan You’ll never __ alone. Du må også bruke hashtaggen #YN_A og tagge @lfcscn. Innlegg som ikke oppfyller disse tre kravene, er ikke en del av konkurransen.
  • Kampanjen starter tirsdag 28. november 2023 og varer ut dagen torsdag 21.desember 2023.
  • Vinnerne velges av en forhåndsbestemt supporter-jury, og annonseres på Boxing Day tirsdag 26.desember 2023.
  • Alle kan delta så lengde de har en Instagram- eller TikTok-profil, og det er mulig å delta flere ganger**.
  • For å kunne vinne premie, må du være registrert som medlem i Liverpool FC Supporters Club Norway pr. 21. desember 2023.

*Innlegg må bestå av eget innhold for å telle i konkurransen. Direkte lånt/stjålet materiell er ikke godkjent som deltakelse.

**En deltakelse gjelder for hvert unike innslag. Innlegg som er duplikat av tidligere innslag, teller ikke som ekstra deltakelse.

Vinnerne kontaktes på plattformen hvor vinnerinnlegget ble publisert, og godkjennes som vinnere ved svar innen 48 timer. Svarer ikke vinneren innen 48 timer går premien videre.

Vinnerne annonseres 26. desember 2023 på Liverpool Supporter Club Norway sine offentlige sosiale medier-profiler på Instagram, Facebook og TikTok. Vinnerne annonseres med kontonavn og hvilken plattform (TikTok eller Instagram) det vinnende innlegget ble publisert på.

Premier sendes til vinnerne etter kontakt- og Leveringsinformasjon er mottatt.

Ved å delta i konkurransen godtar du, og gir en bekreftelse på, at konkurransen på ingen måte er sponset, støttet, administrert av eller har noen tilknytning til Instagram/TikTok