Årets supporter 2023

På supporterklubbens årsmøte ble Jan Runar Eliassen kåret til årets supporter.

Jan Runar har vært medlem av supporterklubben i mange år. Bare 44 år gammel ble han diagnostisert med Alzheimer – en uhelbredelig sykdom som sjelden rammer så unge mennesker som ham.

Jan Runar og kona Marion bestemte seg tidlig for å dele historien sin om hvordan sykdommen påvirker livene deres. I vinter ble vi godt kjent med dem gjennom NRK-serien «Demenskoret».  Der frontet Jan Runar sitt engasjement som Liverpoolsupporter på en veldig fin måte.

Demenskoret

Korets TV-sendte konsert på Chat Noir ble avsluttet med Jan Runar som sang «You’ll Never Walk Alone» solo foran en fullsatt sal.  Denne opptredenen satte også punktum for den flotte TV-serien «Demenskoret» som berørte svært mange.

I ettertid har det blitt mange opptredener for Jan Runar og gjennom sin naturlige og positive væremåte har han vist seg som en flott representant for alle Liverpoolsupportere i Norge, i tillegg til at han har bidratt sterkt til økt åpenhet om sykdommen som rammer så mange.

Det står stor respekt av måten Jan Runar og hans familie har håndtert denne vanskelige sykdommen som de alle har blitt sterkt berørt av.

Se videoinnslaget til NRK fra da Jan Runar fikk beskjeden.

Supporterklubben blir med på laget!

For en del år siden stilte Jan Runar opp for supporterklubben i flere sammenhenger. Nå ønsker vi å stille opp for Jan Runar. Supporterklubben kommer til å spille på lag med ham og Nasjonalforeningen for folkehelsen og blir med i kampen for å bekjempe demens gjennom kampanjer og innsamlinger.

Utmerkelsen innebærer også at supporterklubben spanderer tur for Jan Runar og kona Marion til Anfield i løpet av sesongen.

Gratulerer med utmerkelsen, Jan Runar. You'll Never Walk Alone!

PS: Du kan allerede nå bli med og støtte hjertesaken til Jan Runar ved å sende: YNWA til 2216.
Liverpool ble 131 år i juni og du trekkes da for kr 131 fra ditt mobil abo.  

Pengene går til Nasjonalforeningen for folkehelsens arbeid for demenssyke og deres pårørende og ikke minst til forskning på demens.