Dette må du aldri gjøre på Anfield

Supporterklubben er endelig på TikTok, og vi har fått lokale supportere til å fortelle hva man absolutt ikke burde gjøre på kampdag.

Bedre sent enn aldri? Vi har endelig opprettet en TikTok-bruker og setter stor pris på om du vil følge oss der. Trykk på linken eller søk opp @LFCSCN på TikTok for å finne oss.

I vår aller første TikTok-video har vi spurt lokale supportere om hva man burde, og hva man ikke burde gjøre, på kampdag på Anfield. Det er spesielt én ting alle er enige om at man aldri må finne på å kjøpe og gå med på Anfield.

@lfcscn Vi har spurt lokale supportere om hva man burde og ikke burde gjøre på kampdag på Anfield. Én ting skiller seg ut #Liverpoolno #LFC #Liverpool #anfield #ynwa ♬ original sound - Liverpool.no
@lfcscn David Jaggs fra The Ragamuffins og Andy Hodgson kommer fra Liverpool, men fant tonen på Liverpoolfestivalen der de opptrådte sammen for første gang og sang blant annet denne Luis Diaz-sangen. #liverpool #liverpool.no #luisdiaz #luisdiaz🇨🇴 #luisdiazliverpool #andyhodgson #theragamuffins ♬ original sound - Liverpool.no