Hva må en spiller gjøre for å få den respekten han fortjener?

For meg er Hendo et soleklart valg på midtbanen for Liverpool.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Henderson har vært kaptein nå for både Rodgers og Klopp. Klopp har valgt å fortsette med Hendo som kaptein, selv om muligheten for en ny manager til bytte kaptein absolutt er tilstede. Hendo er kapteinen som på nytt til hjem CL trofeet til Liverpool, samt cupvinner-cupen pokalen. Han har i tillegg vært en sentral spiller i samtlige sesonger hvor vi har truet ligalederen og nesten stukket av med pokalen. Denne sesongen kan han klare det ikke andre store kapteiner har klart, nettopp PL trofeet.

I saken idag på Liverpool.no bet jeg merke i en kommentar om spilleren som var med klopp på pressekonferansen, ikke nødvendigvis var et klart valg på midtbanen. For meg er Hendo et soleklart valg på midtbanen for Liverpool. Han passer perfekt inn i stilen til Klopp. Hendo er en evighetsmaskin som terroriserer motstanderne med ekstrem løpskapasitet, tøffe dueller og uselvisk oppførsel. Han har i tillegg, en ofte oversett, presis pasningsfot. Skuddfoten er ikke så gal den heller når han får sjansen. Hendo gir ALT for klubben på banen og leder ved eksempel. Han gir aldri opp og går i krigen.

Midtbanen er godt besatt med dekning på nesten samtlige posisjoner. Men i de viktige kampene, selv med alle spillere tilgjengelig, er Hendo blant de første navnene på tavla. Snart må vel folk gi denne mannen respekten han fortjener!