Absurd teater!

Skader, ineffektivitet, marginer imot, VAR og nå etterhvert store keepertabber, er i ferd med å ødelegge denne Premier League sesongen fullstendig! Nå nærmer det seg nesten absurd teater!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

I en kamp hvor Liverpool igjen spiller godt i 70 minutter, er det som om alt som tenkes kan nok en gang går imot Jürgen Klopp og hans skadeskutte mannskap.

Som mot Manchester City, rakner det fullstendig det siste kvarteret. Atter en gang er det en svært marginal VAR-avgjørelse som går de røde imot når Maddison slår inn og en Leicester-spiller i offside påvirker situasjonen som gjør at Revene utligner på en sjelden mulighet - på dødball. Noen minutter før krones 2.omgang med stort spillemessig overtak i en kunstscoring som involverer Trent, Firmino og Salah. Da så det lyst ut, og det var lite eller ingenting som ga noe hint om at Liverpool skulle tape denne kampen 3-1!

Det ble likevel realiteten, og nå er Liverpool ikke bare hektet av i gullkampen, men også ute å kjøre i forhold til topp fire.

Forsetter uflaksen med det ene etter det andre i ligaen, kan det faktisk hende at enda en heroisk suksesshistorie i Champions League må til for å redde spill for Liverpool i det gjeveste selskap neste sesong.

Dét hadde jeg ikke sett for meg etter 7-0 mot Crystal Palace og tabelltopp til jul.