Leserbrev:Det er ikke mange som har råd til å holde en klubb i verdenstoppen utenom styrtrike sjeiker med tvilsomme rykter

Vi venter i spenning på fortsettelsen.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

LESERBREV: Ryktene svirrer i overgangsmarkedet. Det er utrolig spennende om Liverpool virkelig kan få til en overgang for Jude Bellingham. Det vil utvilsomt være en av de største overgangene i Liverpools stolte historie. Kanskje til og med den største? Vel, først må nok Bellingham levere varene etter en eventuell overgang.

Et skifte av eiere i klubben er også spennende. Jeg frykter noen styrtrike eiere med sportsvasking høyest på agendaen. Våre nåværende eiere har utvilsomt fått laget vårt i riktig retning. De har vært  gode eiere som har gjort sitt til at vi nå er et av verdens beste klubblag Det vil være en bitter pille å svelge hvis vi får nye eiere med tvilsomt rykte. Fotball er blitt mer og mer businessorientert. Til syvende og sist er det pengene som bestemmer. Det er ikke mange som har råd til å holde en klubb i verdenstoppen utenom styrtrike sjeiker med tvilsomme rykter.

Klopp har vist seg som en stor leder både i medgang og motgang. Det har kladdet i årets sesong. Vi henger likevel med i alle cuper, men vi kan se langt etter ligaseier i år. Topp fire er fremdeles innen rekkevidde. Optimismen er stor når sesongen starter opp igjen. Vi får flere nøkkelspillere tilbake etter skadeopphold, og da er vi mye sterkere.

Har stor respekt for Henderson

Jeg har stor respekt for kaptein Henderson. Jeg har vært litt kritisk til at han scorer altfor lite fra sin midtbanerolle, men når den sympatiske kapteinen styrte inn Bellinghams innlegg mot Senegal trekker jeg tilbake all kritikk! Han er rett og slett vår kaptein med stor K.

Av spillere som kan forlate Anfield er det tyngst å måtte se Milner forlate klubben. Det finnes ikke mange av hans kaliber! Det virker som han aldri blir for gammel til å spille!

I helgen får jeg besøk av min kamerat fra barndommen på 60- tallet. Vi har utallige fotballminner fra turer til balløya og TV- kamper gjennom årene. Han er imidlertid Tottenham-supporter. Kanskje vi kan snakke om årets kamp på Tottenham Hotspur Stadion, men sannsynligvis er det ikke gått lang nok tid ennå! Vi er respektfulle mot hverandre. CL- finalen mot de liljehvite fra London har ennå ikke vært et samtaleemne! Bortsett fra interne oppgjør har vi det uvanlig trivelig sammen!

Ønsker alle en god VM-uke, mens vi venter…