Rykter splitter fansen

Det er nesten umulig å være Liverpool-supporter og ikke engasjere seg i Bellingham-sagaen.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

For øyeblikket kan Borussia Dortmund sitte rolig i båten og glede seg over at mediene bidrar til antatt pris for den unge engelskmannen stiger til helt vanvittige høyder. 

Prisgaloppen får vi ikke gjort noe med. Den galskapen tok av for mange år siden. Vi ønsker jo alle å se Bellingham i den røde drakta. Både sportslig og markedsmessig ville det gitt en enorm boost. Samtidig ropes det jo etter flere enn èn forsterkning på midtbanen. "Ja takk, begge deler" lar seg neppe gjennomføre. Det finnes mange gode midtbanespillere både i Premier League og andre ligaer. Liverpool vet inderlig godt at for eksempel Brighton skrur opp prisen dersom de røde viser konkret interesse for Mac Allister. Det samme gjorde sikkert Liverpool ved salget av Coutinho for noen år tilbake. 

Rykter og medieomtale har gjort oss litt i overkant optimistiske

Om det viser seg at Bellingham ikke ender opp på Anfield, så har selvfølgelig Klopp & co en back up-plan. Derfor er det drøyt å ha «– Jeg er rett og slett forbanna!» som overskrift for en podcast. Liverpool har aldri tatt det for gitt at Jude Bellingham blir rød. Rykter og medieomtale har gjort oss litt i overkant optimistiske, forståelig nok. Enda godt at det fortsatt bare er midt i april. Ingen ting er avgjort, hverken på Premier League-tabellen eller transfermarkedet. 

Å kalle eierne gjerrige, faller på egen urimelighet. Klubben har et splitter nytt treningsanlegg, og Anfield er snart bygget ut for andre gang på noen få år. Kjøpene av Konatè, Diaz, Gakpo og Nunez kan vel trygt kalles investeringer, ingen av dem er over 25 år.

Lykke til på Elland Road mandag kveld. En nyt utfordring venter!