Rødt hjørneJakten på den grå eminensen

Hva var det første FSG gjorde etter at Jürgen Klopp sa opp? Hva var det første Manchester Uniteds minoritetseier, INEOS, gjorde etter at de kjøpte 25 prosent av klubben i oktober? Eierne gikk ut på markedet og handlet inn ny sportsdirektør og styrket rekrutteringsstrategien.

Bli medlem og les resten av artikkelen!

Hoved

  • Medlemsbladet The Kopite i postkassa
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool

Digital

  • Medlemsbladet The Kopite digitalt
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool
Kjøp for 350,- pr årKjøp for 220,- pr år

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Informasjon om medlemskapstypene finner du her

Allerede medlem? Logg inn her