Håp, Skuffelse, AvskjedSlik var sesongen 2023/24

For Liverpool Football Club vil det alltid være et fotballår som huskes for avskjeden til Jürgen Klopp. Tyskerens nye lag ga lenge store forhåpninger, og ga til slutt lovende signaler om at dette er en storhetstid som ikke nødvendigvis vil ende med den karismatiske manageren.

Bli medlem og les resten av artikkelen!

Hoved

  • Medlemsbladet The Kopite i postkassa
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool

Digital

  • Medlemsbladet The Kopite digitalt
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool
Kjøp for 320,- pr årKjøp for 210,- pr år

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Informasjon om medlemskapstypene finner du her

Allerede medlem? Logg inn her