Gakpo mente at dommeren blåste i stykker kampen

Nederlenderen var ikke fornøyd med kampledelsen til dommer Anthony Taylor.

Ifølge Liverpool Echo laget Jürgen Klopps lag rekordmange frispark i kampen mot Brentford. Ifølge tallene til NTB gjorde Liverpools-spillerne seg skyldig i 19 forseelser, og det er ifølge Echo flest i en kamp denne seosngen. Til sammenligning gjorde gjestene seg skyldig i ti forseelser. 

Cody Gakpo spilte litt overraskende å høyresiden av midtbanen i denne kampen, etter at han tidligere er blitt brukt om venstreving og midtspiss av Jürgen Klopp. Det ble en tøff kamp mot det fysisk robuste London-laget, og Gakpo syntes ikke det ble noen enklere kamp av at dommer Taylor stadig blåste frispark mot de røde. 

– Jeg liker å spille uansett hvilken rolle jeg får. Noen ganger er det litt dypere, på midtbanen, og av og til som spiss. Jeg liker å spille sammen med mine lagkamerater, og spesielt når du vinner. Det er morsommere da, uttalte nederlenderen til LFCTV etter kampslutt.

– Det ble veldig vanskelig for oss, for hver gang vi gikk i en duell ble det dømt frispark mot oss. Det var dommerens avgjørelse, men det gjorde det veldig vanskelig å gå inn i duellene, sa Gakpo.

GULT KORT: Fabinho var en av fire Liverpool-spillere som fikk gult kort.

GULT KORT: Fabinho var en av fire Liverpool-spillere som fikk gult kort.

Fire gule kort til vertene

Dommer Taylor delte ut fire gule kort til vertene. Allerede etter fem minutter til Virgil van Dijk, og tre minutter før pause til Fabinho. Deretter ni minutter ut i annen omgang til Ibrahima Konaté, og så fikk Alisson Becker gult for uthaling av tiden etter 77 minutter. Til sammenligning fikk de fysisk hardtspillende gjestene to gule kort.

– Vi kom oss gjennom det, og da de fikk dødballer var vi veldig konsentrerte, og slapp ikke inn mål. Det var bra av oss. Vi gjorde jobben, og det er det viktigste. Det var en tøff kamp, men vi holdt sammen, jobbet veldig hardt, og kom oss gjennom det. Det var en svært viktig seier i en god periode for oss. Sesongen er ikke over ennå, og nå må vi bare holde fokus og forsøke å vinne de tre siste kampene også.

Alisson Becker holdt buret rent for andre kamp på rad, og dette var kamp nummer 100 hvor han ikke slapp inn mål for Liverpool. 

– Han gir oss masse selvtillit. Når du vet at du har noen som kan redde de vanskeligste skudd på mål, hvor du allerede tror du får et mål i mot, men han redder det, så gir det deg selvtillit til å vinne ballen og spille. Han er til stor hjelp for oss, sa Liverpools nye «potet».

Leserne mente keeperen fortjente bestemannsprisen nok en gang

Folkebørsen:Leserne mente keeperen fortjente bestemannsprisen nok en gang

Liverpool.no ga bestemannsprisen mot Brentford til Virgil van Dijk, mens leserne mente at Alisson Becker fortjente utmerkelsen mest.

Nyheter 07.mai 20:31
– Han vil bli ansett som en av de største spillerne i klubben noensinne

– Han vil bli ansett som en av de største spillerne i klubben noensinne

Jürgen Klopp fortsetter å la seg imponere av Mohamed Salahs scoringsferdigheter.

Nyheter 07.mai 18:23