Den nybakte faren er klar til kamp: – Jeg vet jeg kan levere bedre

Med formsvikt i angrepet, er det slett ikke usannsynlig at Cody Gakpo spiller fra start igjen denne helgen.

Cody Gakpo var ikke med i troppen mot Everton i midtuken grunnet kjærestens fødsel, men nå skal nederlenderen være klar igjen til å møte West Ham. Med den plutselig formsvikten i Liverpools angrep, er det slett ikke umulig at han går rett inn igjen på laget.

24-åringen er i alle fall klar til å ta muligheten med åpne armer om den byr seg.

– Jeg føler meg bra, men jeg vet jeg kan levere bedre. Jeg er alltid ute etter å forbedre meg. Det er ganske intenst å spille her (i Liverpool), og det var noe jeg ikke var vant med fra tidligere.

Gakpo vet samtidig at det sjelden er enkelt å møte et tett og kompakt West Ham-mannskap.

– Jeg har sett noen av kampene deres, og de spiller veldig god fotball. Vi må klar, fokusert og dra dit med selvtillit. Nå er det de som spiller på hjemmebane, og det vil nok vise seg frem foran supporterne, men vi kommer for å stjele poengene, få seieren og dra hjem, sier han til liverpoolfc.com før lørdagens kamp.

ENDRINGER?: Mohamed Salah og Darwin Nunez sin svake form kan gi Cody Gakpo mange muligheter før sesongen er omme.

ENDRINGER?: Mohamed Salah og Darwin Nunez sin svake form kan gi Cody Gakpo mange muligheter før sesongen er omme.

Trives svært godt

Etter en sesong med flere opp-og-ned perioder for Gakpo, ser det endelig ut til at nederlenderen igjen har funnet formen igjen i den røde drakten. Han trives også svært godt i Liverpool Football Club.

– Vi spiller en fotball som er mye mer intens enn jeg har vært vant med tidligere, men jeg liker det veldig godt. Klubben og supporterne har vært helt fantastiske (siden jeg kom). Spillergruppen ga meg også en varm velkomst i begynnelsen, så tilpasning til England har gått veldig greit. Jeg må bare takke guttene og staben, de har hjulpet meg utrolig mye, sier 24-åringen.

I løpet av sine 16 måneder på Merseyside har Gakpo blitt benyttet i spissrollen, ute på kanten og nede på sentral midtbane. Å bytte posisjoner er noe han er veldig komfortabel med.

– Det er alltid positivt at manageren mener jeg kan spille på flere steder, men jeg tror at det er viktig å ha én til to primærroller i laget. Jeg føler likevel at det er en styrke og et kompliment, avslutter han.

Får Gakpo en ny sjanse fra start? Det får vi vite kl. 12.30 lørdag. West Ham - Liverpool sparkes i gang kl. 13.30, og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

Forventer å se et heltent Liverpool-mannskap på London Stadium

Forventer å se et heltent Liverpool-mannskap på London Stadium

Jürgen Klopp nærmer seg sin siste bortekamp i den engelske hovedstaden.

Nyheter 26.apr 20:01
«Det grønne lyset forventes snart»

Troverdige kilder:«Det grønne lyset forventes snart»

Forhandlingene mellom Feyenoord og Liverpool er snart i boks, melder Fabrizio Romano og Sky Sports-reporter Melissa Reddy.

Nyheter 26.apr 18:27