Forventer å se et heltent Liverpool-mannskap på London Stadium

Jürgen Klopp nærmer seg sin siste bortekamp i den engelske hovedstaden.

Med Arne Slot på vei til Liverpool og en tittelkamp som henger i en syltynn tråd, er det nok få som ser like mye frem til lørdagens kamp mot West Ham.

Det gjør nok ikke de røde spillerne heller, noe Jürgen Klopp fikk spørsmål om på fredagens pressekonferanse. Kan det ha noe med at tyskerens tid på Anfield går mot slutten?

– Dette er en del av jobben, men jeg kan ikke huske å ha vært så skuffet og frustrert etter en kamp som jeg var nå på onsdag. Jeg har tapt mange kamper, men dette var spesielt. Vi var bare ikke tilstede. Samtidig må vi se Arsenal og Manchester City spille positiv fotball og få veldig gode resultater. Vi er der vi er på tabellen nå fordi vi en gang gjorde det selv, startet Liverpool-treneren.

– Vi spiller ikke positiv fotball i de avgjørende øyeblikkene, og det klandrer jeg meg selv for. Jeg vet ikke ikke helt hvorfor dette har skjedd, men jeg er ansvarlig for hvilket humør laget er i. Goodison Park er heller ikke det beste stedet å spille god fotball. Du må være med på leken, men i stedet tapte vi omtrent alle de defensive duellene. Vi var skikkelig, skikkelig dårlig.

FEM KAMPER IGJEN: Jürgen Klopp er snart historie på Anfield, til supporternes store fortvilelse.

FEM KAMPER IGJEN: Jürgen Klopp er snart historie på Anfield, til supporternes store fortvilelse.

Tapet mot Everton kom ikke ut av det blå, snarere tvert imot. Helt siden FA-cuptapet mot Manchester United og den påfølgende landslagspausen, har ikke de røde sett ut som seg selv.

Det har endt med exit i Europa League og kampen om Premier League-tittelen.

– Vi har hatt sjanser og alle disse tingene, men når alt kommer til alt føles det som vi må ta igjen noe. Nå har vi en kort tid til neste kamp og vi er nødt til å være positive. Det er bare noe som ikke stemmer i et slikt utsagn, men jeg skal gjøre alt for at vi kan nyte vår egen fotball igjen, fortsatte Klopp.

Vil se en reaksjon

Etter Manchester Citys 4-0-seier mot Brighton i går er Liverpool avhengig av at både de lyseblå og Arsenal går av banen uten seier i to av de siste fire serierundene. Det høres helt umulig ut, selv for en «glass half-full»-type som Klopp.

– Jeg kan ikke sitte her og si at vi henger med, for per nå står det mellom Arsenal og City. De må kanskje si noe annet i det offentlige rom, men ingen av dem forventer å tape to kamper fra nå til sesongslutt. Det gjør ikke jeg heller.

– Dersom de skulle finne på å gjøre det skal vi være i nærheten. Noe annet ville vært for dumt. Jeg tror ikke det vil skje, men vi skal være der i tilfelle. Det betyr at vi må vinne våre fotballkamper.

Premier League-tabellen før helgens runde:

Selv om det kanskje vil være vanskelig å motivere spillerne sine til en kanskje ubetydelig kamp mot West Ham, forventer Liverpool-sjefen å se et heltent rødt lag på London Stadium.

– Vi må starte en god periode mot West Ham, som er et lag som er i en lignende situasjon som oss. De tapte også sin forrige kamp på tøft vis (2-5 mot Palace). Begge lagene må vise en reaksjon, så får vi se hvem som for det til på best måte, avsluttet Klopp.

West Ham - Liverpool sparkes i gang kl. 13.30, og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

«Det grønne lyset forventes snart»

Troverdige kilder:«Det grønne lyset forventes snart»

Forhandlingene mellom Feyenoord og Liverpool er snart i boks, melder Fabrizio Romano og Sky Sports-reporter Melissa Reddy.

Nyheter 26.apr 18:27
Filosofien er nærmest identisk til Jürgen Klopps gegenpress

Filosofien er nærmest identisk til Jürgen Klopps gegenpress

Det begynner å bli mer og mer klart hvorfor Michael Edwards ønsker Feyenoord-sjef Arne Slot på Anfield.

Innsikt 26.apr 17:11