Dobbel fra kapteinen sørget for første seier siden februar

Liverpools U18-lag tok tre poeng på bortebane.

Sunderland U18 - Liverpool U18 1-2 (1-0): Med mange unggutter i aksjon for seniorlaget har U18-laget blitt nødt til å sende flere av sine beste opp på U21-laget. Det har ført til at resultatene i det siste ikke har gått helt veien, men lørdag kom de tilbake på vinnersporet borte mot tabelljumbo Sunderland.

Hjemmelaget gikk opp i ledelsen fem minutter før pause, men Marc Bridge-Wilkinsons gutter viste at det også på akademiet er kultur for å snu kamper. Kaptein Kieran Morrison, som har hatt en god sesong for U18-laget, sørget for seier med to scoringer i andre omgang.

Den første kom allerede etter to minutter på målgivende pasning fra Scofield Lonmeni. Vinnermålet kom ti minutter før slutt, og dermed endte det med 2-1 og tre poeng til gjestene.

Liverpool ligger på fjerdeplass i Premier League U18, og har nå bare to kamper igjen av årets sesong.