Kan se til ung keeper fra Championship når Adrian forlater klubben

Liverpool kan se til Sunderland for å finne sin neste keeper.

David Lynch skriver i en artikkel for This Is Anfield at Liverpool er interessert i Sunderland-keeper Anthony Patterson inn mot sommerens overgangsvindu, når klubben for første gang siden 2019 må forsterke førstelagstroppen med en målvakt. 

En ny keeper må trolig uansett inn dersom Adrian som ventet forlater klubben når kontrakten utløper etter sesongen. 37-åringen har spilt 26 kamper for klubben siden han ble hentet sommeren 2019, og har vært med på å vinne alle trofeene under Jürgen Klopps ledelse, men han har ikke spilt en kamp siden Community Shield sommeren 2022. 

Caoimhin Kellehers fremtid er også usikker. Iren har spilt 25 kamper denne sesongen, men det er ikke sannsynlig at hverdagen blir slik. Han har bare spilt 46 kamper totalt for de røde, og kan være aktuell for en permanent overgang i sommer. 

Derfor har de røde en ny målvakt i kikkerten, og ifølge Lynch er altså Sunderlands 23 år gamle Patterson aktuell. 

Konkurranse

23-åringen har vært førstekeeper for Sunderland de to siste sesongene, og selv om han signerte en langtidskontrakt med Championship-klubben så sent som i september, så skal ikke klubben være fremmed for å selge. 

Lynch skriver at de vil kreve mellom 10 og 15 millioner pund for engelskmannen. 

Han legger til at det kan komme konkurranse fra andre klubber om Patterson. Arsenal skal være interessert, og det samme er Leeds og Leicester, som kjemper innbitt om opprykk til Premier League. Celtic, som har blitt linket til Kelleher før, er en annen klubb som blir nevnt. 

Sunderland har bare æren å spille for i sesonginnspurten. De ligger midt på tabellen i Championship. For Patterson kan det imidlertid være mye å motivere seg for. 23-åringen har spilt over hundre kamper for Sunderland og har i tillegg spilt én kamp for Englands U21-landslag. 

Vitezslav Jaros, som har imponert på utlån fra Liverpool til Sturm Graz den siste tiden, kan også være aktuell til å bli en del av keeperstallen neste sesong.

Gjentok feilene fra cupkampen i mars - og Liverpool har bare seg selv å takke

Gjentok feilene fra cupkampen i mars - og Liverpool har bare seg selv å takke

Jürgen Klopps lag virket å være fast bestemt på å gjenta akkurat de samme feilene som sist, skriver David Lynch i ukens spalte.

Kommentar Man. 08.04. 17:06
Leserne gir toppscoreren skylden for skuffelsen

Leserne gir toppscoreren skylden for skuffelsen

Mohamed Salah får hard medfart på folkebørsen.

Nyheter Man. 08.04. 18:47