– Vi tillot Everton å få akkurat den kampen de ønsket

En nedbrutt og svært skuffet Jürgen Klopp mente hans lag rett og slett ikke var gode nok på Goodison Park.

Et håp ble tent da en tøff bortekamp mot Fulham endte med 3-1-seier for bare tre dager siden, men følelsen akkurat nå er at de rødes tittelsjanser er over for denne gang.

Everton kjempet Alexis Mac Allister og co ut av oppgjøret, og vant til slutt helt fortjent foran sine egne supportere. En nedbrutt Jürgen Klopp prøvde å oppsummere kampen etter kampslutt.

– Vi tillot Everton å få akkurat den kampen de ønsket, så vi er selvfølgelig veldig skuffet. To må fra dødball, der er de gode, så skapte vi mye, men scoret ikke. Det burde vi fått til i den første omgangen.

– I andre omgang klarer vi ikke å styre følelsene våre og vi får dårlig tid. De fikk også frispark på frispark, men vi var rett og slett ikke gode nok. Det må vi bare innrømme, sa tyskeren til Sky Sports.

OPPGITT: Jürgen Klopp var svært frustert på dommerteamet gjennom kampen, men tyskeren ville ikke bruke det som noe unnskyldning.

OPPGITT: Jürgen Klopp var svært frustert på dommerteamet gjennom kampen, men tyskeren ville ikke bruke det som noe unnskyldning.

– Jeg kan bare beklage

Mange håpet nok at de røde var på vei tilbake i godformen etter tre poeng mot Fulham forrige helg. Klopp slet med forklare hva som gikk galt i kveldens kamp på Goodison Park.

– Jeg forventet ikke dette, men det skjedde likevel. Vi er ikke i fantastisk form, alle vet det, men vi prøvde å bygge litt momentum. Det klarte vi mot Fulham, men så mister vi to angrepsspillere rett etter. Det enkle svaret er uansett at vi ikke klarte å håndtere dem.

– Vi spilte bare ikke vår beste fotball. Vi prøvde litt, men det funket bare ikke. Harvey (Elliott) hadde et godt innhopp, men det holdt ikke. Hvis vi vinner denne kampen, er det 500 grunner til det. Hvis vi taper, er det fordi vi ikke er gode nok. Vi klarte heller ikke å utnytte de sjansene vi fikk, sa en frustert og litt «ferdig» Klopp.

Med tre poeng opp til Arsenal (som har bedre målforskjell) og to kamper mer spilt enn City, er titteldrømmene sannsynligvis knust på Anfield. Det var Liverpool-treneren enig i.

– Det må skje mye om vi skal være med videre i denne tittelkampen nå. Jeg vet ikke, det eneste jeg kan er å beklage til supporterne. Alle som kjenner oss vet hvor tøft vi har det også, avsluttet han.

Du kan se hele intervjuet med ham under.

Everton ville det mer da Klopps menn kastet inn håndkleet i gullkampen

Kampkommentar Everton v LiverpoolEverton ville det mer da Klopps menn kastet inn håndkleet i gullkampen

I kjent stil slapp de røde inn det første målet, men angrepsstyrken som har rettet opp feilene fra første omgang har mistet mye av sin kraft denne våren.

Kommentar 24.apr 23:45
Et nytt sjansesløseri sender Liverpool ut av tittelkampen

Et nytt sjansesløseri sender Liverpool ut av tittelkampen

Denne kampen har vi sett for mange ganger de siste ukene... Her er vår spillerbørs etter 0-2 mot Everton.

Kommentar 24.apr 22:59