Hva har skjedd med supertrioen vår?

Etter en absurd uke for Liverpool må vi snakke om angrepsproblemene, og hvor Fabinho skal spille mot Manchester United.

Da lagene rundt oss ga bort poeng, sto veien vidåpen for Liverpool til å ta førersetet i Topp fire-kampen. Men matchballene de siste to kampene har blitt smashet til side, over og alle andre steder enn i nettet, og dermed ser det svært skummelt ut med tanke på topp fire plassering.

Seier mot Manchester United på Old Trafford er derfor helt nødvendig for å holde liv i drømmen.

I «Pausepraten – The Kopite Podcasten», diskuterer Arve Vassbotten Torbjørn Flatin og Einar Kvande blant annet hva som har skjedd med supertrioen på topp, hvordan laget kan fornyes, Klopps lagledelse under kamp og selvsagt endringer fram mot kampen mot Manchester United på søndag. 

Listen on Apple Podcasts