Turpakker til Anfield sesongen 2024/25

Tirsdag kommer terminlisten for Premier League for 2024/25. Senere samme dag starter Ving salget av turpakkene til Liverpool. Her kan du lese mer om turene og pakkene.

Supporterklubben fortsetter sitt gode samarbeid med Ving også kommende sesong. Ving er Liverpool FC sin offisielle samarbeidspartner her i Norge. Når du bestiller din turpakke hos Ving er du derfor i de tryggeste hender.     

Enten du kjøper en full pakke hos Ving med fly eller en pakke uten fly er du alltid dekket av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet.

Terminlista kommer tirsdag 18. juni kl. 10.00 og salget skjer på nett via denne linken.

Under finner du masse info om pakkene, hvor billettene er på stadion og det meste annet du trenger å vite. På våre fellesturer er det også med dyktige reiseledere fra supporterklubben slik at du er i trygge hender. Alle turene er medlemsturer.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: [email protected]
Telefon: 23 15 58 50

Ikke medlem i supporterklubben? Her kan du melde deg inn.

Hvilke pakker kan du velge?

Vi har tre type pakker som vi har solgt i mange år. Det gjør vi for at de reisende skal få størst mulig valgfrihet og uansett hvor man bor i landet.

Basispakke uten fly

Dette er den billigste pakken og er beregnet for de som vil ha kun hotell og kampbillett. Dere kjøpe da all transport utenom.

Pakkene er i utgangspunktet med to netters opphold, men du kan legge til flere netter om ønskelig.

Enkelte lørdagskamper blir flyttet til søndag og derfor anbefales det å legge til en ekstra natt og dermed ha opphold fra fredag til mandag. Da slipper du eventuelt å endre flybilletter med de ekstra kostnader det vil innebære.  

Full pakke uten fly

Dette er pakken for deg som vil ordne flytransport selv:

  • Tre netter på hotell med engelsk frokost.
  • Kampbillett med Vings Code Lounge.
  • Busstransport mellom hotellet og Anfield før og etter kampen.
  • Service fra supporterklubbens dyktige reiseledere.

Full pakke med fly

Dette er pakken for deg som vil ha mest mulig ordnet på en praktisk måte:

  • Flyreise Oslo – Manchester med SAS rutefly eller Oslo – Liverpool med Vings charterfly.
  • Busstransport med reiseleder mellom flyplassen og hotellet.
  • 3 netter på hotell med engelsk frokost.
  • Kampbillett med Vings Code Lounge.
  • Busstransport mellom hotellet og Anfield før og etter kampen.
  • Service fra supporterklubbens dyktige reiseledere.

På pakkene som er med SAS rutefly kan Ving hjelpe deg med tilslutningsbilletter innenlands fra alle de flyplasser SAS trafikkerer (tillegg i prisen).

Blir det Juniortur og Livergirlstur i år?

Ja, vi vil arrangere disse to populære turene også kommende sesong.

Juniorturen prøver vi å legge til den perioden hvor flest skoler har høst eller vinterferien. Følg med på Liverpool.no fra 19. juni for aktuell kamp denne sesongen.

Informasjon om årets Livergirlstur legges ut på liverpool.no og Facebook-gruppa vår «Livergirls Norway».

JUNIORTUR: Lagbilde fra Taggys fra forrige sesongs tur. Her spiste vi lønsj og møtte en tidligere Liverpoolspiller.

JUNIORTUR: Lagbilde fra Taggys fra forrige sesongs tur. Her spiste vi lønsj og møtte en tidligere Liverpoolspiller.

Hvilke hoteller kan du velge?

Ving har ett godt utvalg av hoteller hvor fellesnevneren er «sentral beliggenhet» og det inngår alltid engelsk frokostbuffet.

Holiday Inn Express og Leonardo (Leonardo het tidligere Jury’s Inn) ligger midt i det populære Albert Dock området. Begge disse hotellene tilbyr 3-sengsrom i tillegg til enkelt og dobbeltrom.

Radisson Blu og INNSIDE by Melia ligger nesten ved siden av hverandre og med kun noen minutters gange fra Castle Street. I Castle Street og gatene rundt finner du noen av byens aller beste restauranter. Radisson Blu tilbyr dobbeltrom med muligheter for barn under 12 år i ekstraseng.

Novotel
er vårt aller mest populære hotell. Her bor du sentralt i Hanover Street med Liverpool One og byens beste shopping bare noen få minutters gange fra hotelldøren. I hotellets underetasje finner du innendørs basseng. Novotel har dobbeltrom med en ekstra sovesofa som gjør at familier med eksempelvis 2 voksne og 2 barn kan sove i samme rom.     

Radisson RED. Et hotell vi får gode tilbakemelding på. Kunst, arkitektur og musikk er tema i denne storslåtte bygningen fra 1800-tallet. Her bor du rett ved Lime Street Station.

The Halyard. Dette er årets nyhet på hotellfronten. Et nytt fint hotell med sentral beliggenhet i det historiske Ropewalks området. Hotellet åpnet våren 2024. Du finner ett mylder av puber, barer og restauranter i gatene rundt hotellet og Liverpool One med byens shoppingområdet ligger bare noe hundre meter fra hotellet. Alle rommene er med dobbeltseng (ikke separate senger).

(Saken forsetter under bilde).

ANFIELD: Liverpools hjemmekamper er stort sett utsolgt. Dette bilde er fra The Kop. Ving har billetter på midtfeltet på langsiden til venstre.

ANFIELD: Liverpools hjemmekamper er stort sett utsolgt. Dette bilde er fra The Kop. Ving har billetter på midtfeltet på langsiden til venstre.

Hva må jeg ha klart for å bestille?

På nettsiden til Ving kan du bestille for opptil 6 personer i samme bestilling. Du må ha klart alle navn og fødselsdatoer samt hovedreisende sin adresse, mobilnummer og epost.

Alle turene er medlemsturer. Du må ikke ha medlemsnummer i supporterklubben for å bestille, men i god tid før avreise må du sende medlemsnummerne til Ving.

Ikke medlem i supporterklubben? Her kan du melde deg inn.

NB! Dersom dere er reiseselskap på flere enn 6 personer kan dere bare lage flere bestillinger på Ving sin nettside. Send i så fall epost til Ving og opplys om bestillingsnummer så ordner Ving slik at dere får sitte samlet på kampen.

Her bestiller du din Liverpooltur.