Henderson trente på AXA

Jordan Henderson var nylig tilbake på Liverpools treningsfelt.

Tidligere Liverpool-kaptein Jordan Henderson ble nylig observert på AXA Training Centre, der han var gjennom en intens treningsøkt. Det rapporterer Mike Keegan i Daily Mail.

33-åringen skal ha blitt sett av et irsk fotballag som var i byen for å spille mot Liverpools juniorer, skriver han videre.

Henderson har mistet de siste fire kampene for Ajax på grunn av en muskelskade, og ifølge thisisanfield.com har han gjort deler av rehabiliteringen sin borte fra Amsterdam, og har blant annet vært i Liverpool. 

Det skal ikke være noen sjanse for at 33-åringen returnerer til Liverpool, men forholdet mellom spiller og klubb er fortsatt så bra at han kan bruke fasilitetene han kjenner godt fra før på veien tilbake fra skade.

En veldig turbulent sesong

Det har vært en veldig turbulent sesong for Henderson, som i fjor sommer valgte å forlate Liverpool FC for å fortsette karrieren i Al-Ettifaq. De røde skal ha fått 12 millioner pund for kapteinen, som ble fristet av en veldig stor kontrakt i Saudi Pro League.

Men han ble der ikke lenge, og forlot laget som trenes av Steven Gerrard etter bare 19 kamper. I januar fikk han bryte kontrakten, og signerte en kontrakt på to og et halvt år i Ajax.

Han har så langt spilt ni kamper for Ajax, som har en grusom sesong. Etter 30 serierunder er de nummer fem i Eredivisie, vanvittige 44 poeng bak PSV Eindhoven som vinner ligaen. Det gjenstår fire serierunder, og det skal veldig mye til for at Ajax i det hele kvalifiserer seg for europacupspill neste sesong.

Liverpool-assistent Pep Lijnders har blitt linket til å overta etter John van ‘t Schip når han er ferdig som manager etter sesongen, men det har vært litt stille på den fronten de siste ukene.

Han har vært den store favoritten til å overta etter Klopp. Nå gjør West Ham et fremstøt!

Han har vært den store favoritten til å overta etter Klopp. Nå gjør West Ham et fremstøt!

Ruben Amorim kan være på vei til West Ham.

Nyheter 22.apr 16:15
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har vi kun to kamper igjen. Bestill boka nå og bli med i feiringen av en legendarisk manager

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05