Tar Taggy’s-suksessen til sentrum

Den populære puben Taggy's utvider, og skal åpne ny bar i sentrum av Liverpool.

Florøværingen Tage Herstad åpnet Taggy’s i Anfield Road i april 2018. Det har vært en suksesshistorie – hver kampdag strømmer Liverpool-supportere til ølhagen for pils, god stemning og live-musikk fra Jamie Webster.

Nå utvider de, og tar med seg Taggy’s til Liverpool sentrum. I et enormt bygg i bunnen av Duke Street – rett rundt hjørnet for John Lewis og Liverpool One – skal de åpne en ny bar med LFC-tema.

– Det skal bli en meget bra Liverpool FC-bar på 650 kvadratmeter fordelt på to etasjer, forteller Herstad.

– Vi skal bevare bygget mest mulig som det er, men samtidig få det til å bli et eget LFC-museum med bar. Det skal bli et sted for Liverpool-supportere, slik the Cavern er for Beatles-fans.

NY BAR: Her skal det bygges ny bar, midt i Liverpool sentrum.

NY BAR: Her skal det bygges ny bar, midt i Liverpool sentrum.

Bar og leiligheter

Det blir noen klare forskjeller fra den populære puben et steinkast fra Anfield. I stedet for en mindre bar og enorm ølhage som i 21 Anfield Road, blir det en mye større bar – uten ølhage. I toppetasjene skal det bygges leiligheter.

– Vi føler det trengs og har drømt om dette så lenge, forteller Herstad på spørsmål om hvorfor de nå tar steget ned til byen. Med seg på laget har han kona Kamilla, samt investorer.

– At dette bygget ble aktuelt nå var veldig tilfeldig, men helt perfekt. Ergo måtte vi handle veldig raskt.

– Det er utrolig mange som har sagt at vi burde videreføre Taggy’s fra Anfield til byen. Så da gjør vi det.

Og hvordan føles det?

– Det føles vanvittig herlig. Vi har jobbet med dette i en del uker nå, og har vært veldig sugen på å fortelle det til folk. Men i dag signerte vi endelig kontrakter etter en del styr fem og tilbake. Jeg har sovet litt dårlig de siste ukene og hjernen spinner på for fullt med tanker om hva vi kan få til der.

Taggy's på Anfield skal også bli værende og drives videre slik det har blitt gjort. Taggy's i Duke Street kommer i tillegg.