Bekrefter fem nye år i samarbeid med AXA

AXA har sikret seg navnerettighetene på Liverpools treningsanlegg i fem nye år.

Samarbeidet mellom Liverpool FC og forsikringsselskapet AXA fortsetter. Tirsdag melder klubben på sine nettsider at partene har blitt enige om å forlenge samarbeidsavtalen med fem nye år, og at den dermed vil strekke seg til 2029. 

Ifølge Liverpool Echo er samarbeidsavtalen verdt over 20 millioner pund.

AXA og Liverpool har samarbeidet siden 2018. Førstnevnte sikret seg navnerettighetene til klubbens nye treningsanlegg i Kirkby i 2020. De sørget også for at Melwood ble omdøpt til AXA Melwood Training Centre da Liverpool FC Women flyttet inn på det historiske anlegget tidligere i år. 

I tillegg har de hatt sin logo på alle Liverpools treningsdrakter siden 2019, etter først å ha blitt klubbens offisielle forsikringspartner i 2018.

Kommersiell direktør i Liverpool FC, Ben Latty, sier at klubben stadig ser etter måter å finne nye samarbeidsavtaler. Klubben håvet inn 272 millioner pund i kommersielle inntekter i fjor, noe som var ny klubbrekord. 

– Samarbeid med globale merkevarer og det å sikre seg langvarige avtaler og gode samarbeid er en svært viktig del av vår kommersielle strategi. Å gi AXA navnerettighetene til våre treningsanlegg i tillegg til å ha logoen på treningsutstyret har vært viktig for vår suksess, og forlengelsen av samarbeidet viser at AXA er forpliktet til å bli med videre for våre herre- og kvinnelag, våre supportere og samfunnet rundt, sier Latty. 

AXA har om lag 147 000 ansatte verden over. Selskapet ble grunnlagt i Frankrike på slutten av 1950-tallet.

I løpet av 2023 sikret Liverpool seg lukrative avtaler med blant andre Google, Peloton og UPS. Avtalene er ifølge The Athletic verdt 35 millioner pund. 

Mens andre klubber skjelver av PSR, kan Liverpool slappe av

Mens andre klubber skjelver av PSR, kan Liverpool slappe av

I en fotballverden med poengtrekk, 115 anklager og uansvarlig pengebruk driftes Liverpool FC på en bærekraftig måte økonomisk og sportslig.

Kommentar 29.feb 19:05
Regelendring rundt sponsoravtaler har ført til splittelse blant Premier League-klubbene

Regelendring rundt sponsoravtaler har ført til splittelse blant Premier League-klubbene

Premier League innfører strengere straffer for tukling med sponsoravtaler.