Neil Jones: Liverpools tidligere låneansvarlig blir Richard Hughes’ høyrehånd

Michael Edwards har fått på plass David Woodfine.

Liverpool-journalist Neil Jones, med bakgrunn i Goal og Liverpool Echo, melder på Twitter/X at David Woodfine snart vil tre inn i en rolle som assisterende sportsdirektør i Liverpool.

«David Woodfine er på vei tilbake til Liverpool som assisterende sportsdirektør under Richard Hughes. Woodfine forlot rollen som de rødes låneansvarlig for et lite år siden, men har nå blitt hentet tilbake for å fortsette foryelsen av klubben».

Jones var også først ute med nyheten da Woodfine ga seg i Liverpool den 14. mai 2023. Han hadde da vært i klubben i ni år, siden 2014. Hans rolle ble overtatt av Matt Newberry, som til da hadde hatt ansvar for rekrutteringen inn til akademiet. Nå skal han altså være tilbake som Richard Hughes’ høyrehånd i og rundt førstelaget.

Nyheten er ikke bekreftet av verken Liverpool Football Club eller journalister som Paul Joyce i skrivende stund.

Store utskiftninger

Etter at Jürgen Klopp bekreftet sin avgang fra Liverpool Football Club i slutten av januar, har klubben nå fått på plass Michael Edwards i en større rolle innad i Fenway Sports Group (FSG) og en ny sportsdirektør i Richard Hughes.

Hughes vil avslutte sesongen i Bournemouth, før han offisielt blir en Liverpool-ansatt etter sesongen. Da vil han jobbe tett med David Woodfine, som ifølge Jones har fått en rolle som assisterende sportsdirektør.

Duoen har nok allerede startet arbeidet på Anfield. Hughes har nemlig fått i ansvar å få tak i Jürgen Klopps etterfølger, med tett oppfølging av Michael Edwards.

I skrivende stund tyder mye på at Sporting-sjef Ruben Amorim er mannen de ønsker, men det er ikke offisielt bekreftet fra klubben.

Vil ikke ha noen «mellomsesong» med ny manager

Vil ikke ha noen «mellomsesong» med ny manager

Trent Alexander-Arnold er klar på at Liverpool skal gå inn i neste sesong med et mål om å vinne ligaen, selv om en ny manager kommer inn.

Nyheter Tir. 16.04. 17:03
Ingen overraskelse hvem som ble kåret til månedens spiller i mars

Ingen overraskelse hvem som ble kåret til månedens spiller i mars

Alexis Mac Allister har fått en fortjent månedens spiller-pris.

Nyheter Tir. 16.04. 15:09