Spillerbørs og folkebørs etter Atalanta:Nå er det på høy tid at enkelte spillere virkelig går i seg selv

Liverpool er ute av Europa League. Dette er vår spillerbørs etter en ny svak kamp mot Atalanta.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker6

Liverpools beste, selv om han er ganske arbeidsledig gjennom hele kampen. Sikkerheten selv i de fleste situasjoner. Får lite hjelp av et rotete midtforsvar i kveld, og leverer et par solide brukbare redninger i den andre omgangen.

Trent Alexander-Arnold6

Vanvittig god i de første 30 minuttene, og skaffer det viktige straffesparket som ender i 1-0. Da satt langpasningen gang på gang, blant annet en fantastisk lissepasning til Gakpo. Forsvinner mer ut av oppgjøret utover, noe som er naturlig med tanke på skadeproblemene i 2024. Av etter 71 minutter.

Ibrahima Konaté4

Virker usikker og ikke 100 prosent tilstede i Bergamo. Lager frispark, litt på etterskudd, noe som ble tydelig da Atalanta scorer. Følger ikke van Dijks linje, men klarer akkurat å komme seg på riktig side. Offside. Spiller seg litt opp i andre omgang.

Virgil van Dijk5

Småkaos mellom ham og Konate i kveld. Kapteinen er også på etterskudd, og burde kanskje tatt med seg et gult kort inn til pause. I likhet med resten av troppen, er nederlenderen ikke i form. Holder likevel nullen, selv om Atalanta var happy gjennom hele kampen.

Andy Robertson5

God kontroll defensivt, men lite å skrive om offensivt i kveld. Får ofte en helt annen rolle når Trent spiller i sin hybridposisjon. En helt jevn kamp av skotten. Byttes ut med ti minutter igjen på klokken.

Alexis Mac Allister5

Best av midtbanespillerne, uten av det sier så mye. Leverer et par gode pasninger over Atalantas forsvar, men sliter samtidig med å ta skikkelig tak i midtbanen. Mistet litt av den formen han hadde i februar og mars.

Curtis Jones4

Prøver å komme frem på et par raid offensivt, men det blir sjelden noe ut av det. Mye bedre med ball enn i de to siste kampene, men vi har sett scouseren bedre enn dette likevel. En kamp på det jevne. Veldig anonym.

Dominik Szoboszlai4

Hva i alle dager har skjedd ungareren? Sliter med å holde følge i store deler av kampen og sender vekk ballen gang på gang. Når langskuddene heller ikke sitter, er det lite å hente fra ham. Trist. Byttes av etter 65 minutter.

Mohamed Salah4

Nå er det på tide å gå i seg selv her. Egypteren er iskald fra ellevemeteren, men ellers er det fint lite som stemmer for Liverpools toppscorer igjen. Grusom avslutning alene med Atalantas keeper på tampen av første omgang. Forlater banen etter 65 minutter.

Cody Gakpo6

Leverer en meget god førsteomgang, og bør stå igjen med et par målgivende pasninger. Kommer ikke til sin rett etter pause, og blir som resten av Liverpool-laget, svært lite involvert.

Luis Diaz5

Får ikke til allverdens ute til venstre, men colombianeren blir litt hemmet av at Robertson ofte må holde seg tilbake. Bør vel score når han spilles alene med keeper av Gakpo? Anonym før han byttes ut i det 65. minutt.<br/>

Harvey Elliott

Inn i det 65. minutt. Får lite til i løpet av sin halvtime.

Diogo Jota

Inn i det 65. minutt. Anonym og spiller seg mer irritert enn god.

Darwin Nunez

Inn i det 65. minutt. Får knapt til noe som helst, slik som resten av gjengen.

Jayden Danns

Byttes inn i det 79. minutt. Svært vanskelig kampbilde for unggutten.

Jürgen Klopp4

Hva skal man si? Tyskeren traff meget godt den første halvtimen, før alt av det gode spillet forsvant de siste 60. Da hadde plutselig Atalanta like god kontroll som på Anfield. Dette holder ikke til mange seiere resten av sesongen.