Dette sa Jürgen Klopp i talen til Liverpool-supporterne

Liverpool-sjefen oppfordret supporterne til å støtte den nye manageren, slik som alle hadde støttet ham.

Thiago, Joel Matip, hele trenerapparatet og selvfølgelig Jürgen Klopp fikk sin fortjente hyllest etter 2-0-seieren over Wolverhampton.

Etter kampslutt på Anfield holdt også Liverpool-sjefen en flott til supporterne. Dette sa tyskeren til «sine egne»:

– Jeg er overrasket, for jeg hadde trodd at jeg ville være sønderknust nå. Men jeg er så glad for alt dette, atmosfæren, kampen, å være en del av denne familien. Bare denne dagen er helt utrolig. Tusen takk!

Det var alt han fikk tid til å si før Klopp-sangen runget over Anfield. Mektig er det riktige ordet å bruke.

– Atmosfæren har vært fantastisk. Tusen takk for at dere har sunget sangen min i ukevis, selv om jeg ba dere ikke gjøre det. Det ville vært morsomt om dere sang denne neste sesong også, lo han like etter.

Behold troen på det neste prosjektet

– Dette føles ikke som en avslutning, men heller en begynnelse. I dag så jeg et lag fullt av kreativitet, vilje og ønske. Det er en del av utviklingen, det er det du trenger. Men de siste ukene har jeg fått altfor mye oppmerksomhet, og det føles ubehagelig. I denne perioden har jeg innsett noen ting, blant annet rundt det med at jeg forvandlet tvilere til troere. Det er ikke sant!

– Å tro er en handling man må gjøre selv. Jeg sa vi måtte gjøre det, men dere tok ansvar og faktisk fullførte. Ingen kan forteller deg at du må slutte å tro. Denne klubben er kanskje i et bedre øyeblikk enn den noensinne har vært, selv om jeg kanskje må spørre Kenny (Dalglish) om det, humret den avtroppende Liverpool-sjefen.

– Vi har dette fantastiske stadionet, et fantastisk treningsanlegg, og ikke minst dere. Supermakten i verdensfotballen. Wow!

– Vi kan bestemme oss om vi ønsker å være bekymret eller spent. Vi bestemmer om vi ønsker å tro eller ikke. Hvem vi ønsker å stole på eller ikke. Jeg er nå en av dere (supportere), og jeg fortsetter å tro på dere, 100 prosent.

Bekreftet Arne Slot

– Jeg ser mange som gråter, og det vil sikkert jeg også gjøre i løpet av kvelden. Jeg vil savne mange her, men forandring er bra. Alt vil gå bra om du går inn i noe nytt med en slik holdning.Dere bryr dere om hva jeg vil at dere skal synge, men jeg har en idé. Jeg hørte sangen i dag og jeg har ingen problemer med den, så vi får se hva responsen blir..., fortsatte Klopp før han kjørte på med en Arne Slot-sang.

«Arne Slot, na na na na na, Arne Slot....», startet Klopp før hele Anfield ble med tyskeren. Da er i alle fall den overgangen 100 prosent bekreftet!

– Den neste sesongen starter om ikke lenge, og dere må ikke vente. Gi full gass, ønsk den nye manageren velkommen slik dere gjorde det med meg. Fortsett å tro, push laget, for nå er jeg en av dere. Og jeg elsker dere over alt på denne jord, avsluttet Klopp.

Her kan du se en kort filmsnutt fra Slot-sangen på Anfield:

Jürgen Klopp blir hyllet av supporterne og spillerne på Anfield

Se scoringene, og Klopp-hyllesten fra Anfield

Høydepunkter fra Klopp-avskjeden: Se scoringene, og Klopp-hyllesten fra Anfield

«I’ll never walk alone again».

Nyheter 19.mai 19:41
Den nye frelseren tok farvel

Kampkommentar Liverpool v WolvesDen nye frelseren tok farvel

Med Jürgen Klopp fant Liverpool FC sin sjel tilbake. De ble mentale monstre på banen og fikk troen tilbake på tribunen.

Kommentar 19.mai 19:14