Klopps møte med Sir Alex, billetter til Taylor Swift og fest til langt på natt

Den avtroppende manageren hadde en svært innholdsrik avskjedsuke med Liverpool FC.

Liverpool FC la ut mye innhold i forrige uke i forbindelse med Jürgen Klopps avskjed med de røde, og det dukker stadig opp nye videoer og intervjuer på klubbens sosiale kanaler. 

Klopp har uten tvil hatt en svært travel siste uke som Liverpool-manager. Han er fortsatt offisielt under kontrakt, men flere arbeidsoppgaver har han neppe. Det meste ble gjort inn mot kampen mot Wolves - og på fest etterpå. 

I tillegg til å gjøre intervjuer med flere av de som følger klubben tett, som The Anfield Wrap og The Redmen TV og en rekke av de lokale journalistene, har Klopp spilt inn videoer, møtt alle de ansatte i klubben og hilst på supportere. 

Nå har journalist James Pearce i The Athletic avslørt noen av detaljene fra tyskerens siste uke som Liverpool-manager - inkludert et møte med Sir Alex Ferguson og en lagfest som varte til langt på natt. 

Dansegulv og rap

Vi kan begynne med det siste. Mange har nok allerede sett videoen av en dansende Klopp ved siden av John Barnes som fremfører en imponerende versjon av «Rappers Delight». Videoen er tatt på Liverpools sesongavslutningsfest på Titanic-hotellet, der trenere og spillere bor før hver hjemmekamp.

Ifølge Pearce varte festen til over klokken fire om natten.  

Blant dem som forlot festen sist var Darwin Nunez, som mange på sosiale medier har spekulert i om er misfornøyd med tilværelsen i klubben. På lagfesten skal han ikke ha vært misfornøyd. Blant annet skal han ha deltatt i en «dance-off» med sine søramerikanske lagkamerater Luis Diaz og Alexis Mac Allister. Trioen er nå med sine landslag for å forberede seg til sommerens Copa America i USA. 

På festen ble det også tid til noen taler - fra Klopp selv, fra Trent Alexander-Arnold og fra Andy Robertson. I tillegg ble Thiago Alcantara og Joel Matip nok en gang takket av, og det virker som lagånd og god stemning var noen av nøkkelordene fra festen. 

Returnerer til Anfield i juni

Tidligere i uken avslørte Klopp at han ikke er helt klar for å ta farvel med Liverpool og Anfield. Sammen med sin kone Ulla skal han nemlig på konsert med Taylor Swift på Liverpools hjemmebane i juni. Superstjernen holder konsert 13., 14. og 15. juni - samme helg som Klopps Tyskland sparker i gang fotball-EM på hjemmebane. 

Det var på en spørsmål/svar-seanse med klubbens ansatte Klopp fortalte at han skal på konsert. Han røpte også at favorittfilmen er Forrest Gump og at han ble starstruck da Tom Hanks tok turen til Villa Park forrige uke, og at han like etter det arrangementet skulle ut og spise middag med tidligere Manchester United-manager Fergusion. 

Klopp og Ferguson har opparbeidet seg stor respekt for hverandre, og vi husker godt da skotten avslørte at han ble vekket midt på natten av en melding fra Klopp etter at sistnevnte bare måtte fortelle at han hadde vunnet Premier League i 2020. Pearce skriver at Klopp beskrev middagen som en flott opplevelse. 

Til å være en mann som er i ferd med å gå tom for energi fikk han gjort imponerende mye mot slutten av sin tid i Liverpool. Nå har han fortjent litt fri! 

– En mulighet det var vanskelig å si nei til

– En mulighet det var vanskelig å si nei til

Arne Slot har tatt farvel med Feyenoord.

Nyheter 22.mai 10:19
Liverpool-sjefen ble kåret til årets manager

Liverpool-sjefen ble kåret til årets manager

Liverpool FC Women endte på en sterk fjerdeplass denne sesongen.

Nyheter 22.mai 08:22