-Owen har mye å gå på!

Houllier sier at matchvinneren ikke er på toppen av sin karriere. St.Michael håper at dette var en ny start. Moyes mente Liverpool var effektive. Uavgjort for juniorene.

- Vi kan starte på ny frisk

Michael Owen har i likhet med Liverpool ikke hatt noen god start på årets sesong.  Klubbens toppscorer har imidlertid bevist nok ganger at han er mannen som leverer varene når det gjelder som mest, og så også da Everton ble knust 3-0 på Goodison i går.  En glad Gérard Houllier mener i tillegg at hans stjernespiss har enda mer å gå på:  - Denne seieren gjør at vi kan starte på ny frisk.  I de store kampene er det alltid de store spillerne som viser seg fram.  Michael scoret to og la opp til den tredje.  Han er bare 23 og vil bli enda bedre med tiden.  Se på alderen til Henry og Nistelrooy.  Om to eller tre år vil han være enda bedre.  Han er ikke i nærheten av sitt toppnivå ennå.

 

- Alle fikk et løft

Michael selv var fornøyd med at alle spillerne nå fikk et løft foran to uker hvor det vil bli rettet fokus mot landslagsspill.  – Vi må nå bygge på dette.  Av og til skal det bare en kamp til for å snu på retningen og forhåpentligvis er det slik for oss.  Vi har hatt en skuffende start, men det er alltid vanskelig å bryte ned lag som legger seg i forsvar på Anfield.  I dag gjorde imidlertid alt riktig og fortjente seieren.  Jeg har ikke tidligere hatt noen god statistikk i slike derbies inntil de siste par årene slik at det var godt å score i dag og da spesielt her.

 

Evertons manager etter kampen

Det er aldri noe moro å tape et lokaloppgjør, og da spesielt ikke med 0-3 på hjemmebane.  Evertons manager David Moyes var da heller ikke i perlehumør etter nedsablingen:  - På dette nivået kan du ikke slippe inn lette mål og det er hva vi gjorde, spesielt de to som kom i andre omgang.  Du kan ikke gi lag som Liverpool sjanser, og når du selv får dem må du ta vare på dem.  De gjorde det, vi gjorde det ikke.  Michael Owen var klinisk foran mål.  Han tok glimrende vare på sjansene som førte til hans to mål, men jeg kan ikke huske at han hadde andre muligheter bortsett fra den helt mot slutten.  Men de fikk målene.  Det var forskjellen, gode lag tar vare på sine sjanser.

 

3-3 for U19

Liverpools U19 lag sesongåpnet ligaen med å spille 3-3 hjemme mot Fulham.  Det burde imidlertid vært tre poeng til John Owens gutter, men en 3-1 ledelse ble sølt bort i løpet av de siste fire minuttene.  Målscorere var Stephen Gillespie 2 og Mark Smyth.