Babbel tok test i Blackburn

Markus Babbel gjennomførte i går en medisinsk test i Blackburn Rovers. Dersom alt går i orden kan overgangen være klar mandag eller tirsdag.

Det har lenge vært kjent at tyske Markus Babbel jakter ny klubb. Den erfarne backen kom på kant med manager Houllier i løpet av forrige sesong, og bare hans høye lønnskrav har forhindret en overgang tidligere. Markus kom på Bosman til Liverpool foran treble-sesongen har levd godt på Merseyside i tre år nå. Han var en meget god og viktig spiller for oss nettopp i  2000/01 sesongen. Sesongen etter ble han satt ut av en sjelden muskelsykdom. Liverpool fornyet likevel kontrakten hans og håpet i det lengste at han skulle komme tilbake som fotballspiller. Det klarte han så vidt  – før han røk uklar med sjefen.

 

I går gjennomførte han en medisinsk test i Blackburn, og han kan dermed endelig se ut til å finnes seg ny arbeidsgiver. På grunn av sykdomshistorikken hans vil imidlertid Rovers lytte ekstra godt til legenes anbefalinger før overgangen kan gjennomføres. Dersom alt ser greit ut kan Markus Babbel bli Blackburn-spiller i løpet av få dager, uttaler Greame Souness.