Carragher roser Houllier

Jamie Carragher skryter av Houlliers manager-egenskaper. Linkede spillere til andre klubber. Kewell skuffet over oppførselen til Leeds, og hevder at Yorkshire-klubben aldri tilbød han noen ny kontrakt.

Carragher skryter av Houllier

I et intervju med Liverpoolfc.tv har Jamie Carragher snakket om den positive innflytelsen Gerard Houllier har hatt på hans karriere. Carragher er en av et fåtall spillerne som ennå er i klubben som var der da Houllier kom til Liverpool, og skulle således vite hva han snakker om.


"Jeg tror alle her vet hvor høyt respektert Houllier er i fotballbransjen, og han har mye å tilby oss spillerne rent faglig. Han gir oss selvtillit, han har tiltro til oss og støtter oss på en utmerket måte om vi skulle bli kritisert i pressen."

"Han har utvilsomt gjort meg til en bedre spiller. Vi er et ungt lag, og jeg tror det var Gerards plan fra starten av å samle et lag med unge, gode spillere, som kunne utvikle seg sammen. Vi er et lag som fortsatt er inne i en læringsprossess. Vi er ikke det ferdige produktet."

"Han forandret treningsmønsteret en del da han kom hit. Han hadde med seg nye ideer fra Frankrike, og enhver ny manager som kommer til en klubb vil uomtvistelig bringe nye ting med seg. Jeg tror alle trives på treningene med Houllier, og vi ser fram til den nye sesongen", avslutter Carragher.


Emerton til Blackburn/Kritikk av Souness/Johnson til Chelsea

Sky News melder i dag at Feyenoords Brett Emerton har blitt Blackburn-spiller etter å ha blitt enig om en 4-årskontrakt med Rovers. Australieren var tidligere linket til Liverpool, men ender nå opp hos Graeme Souness i stedet. Alt er imidlertid ikke rosenrødt i bakgården til Souness. I de siste dagene har de tidligere spillerne David Dunn og Keith Gillespie gått ut med hard kritikk av manageren i kjølvannet av sine overganger til henholdsvis Birmingham og Leceister. Gillespie hevdet sågar at 10-12 av spillerne som er igjen i Blackburn er misfornøyd med arrogansen til Souness. "En stor spiller, men en arrogant manager", var karakteristikken Gillespie ga til Sky News.

West Hams unge venstreback Glenn Johnson, som i vår var linket til Liverpool, har også skiftet klubb. Det er Chelsea som har vært ute med sjekkheftet. Overgangssummen er ikke offentliggjort, melder Sky News.


Harry skuffet over Leeds

Harry Kewell slo i går kveld tilbake mot anklagene fra Leeds United, og ifølge London Evening Standard føler australieren at ledelsen i gamleklubben har seg selv å takke for situasjonen som har oppstått ved aldri å tilby han noen ny kontrakt med Leeds.

"Jeg kan ikke forstå hva Leeds mener jeg har gjort galt. Det var Leeds-styret som bestemte seg for å selge meg. Ikke en eneste gang tilbød de meg noen ny kontrakt selv om kontrakten min nærmet seg slutten. Ikke en eneste gang nevnte de at de ville diskutere saken med meg", avslører Kewell.

"Om det er slik de opererer for å få en spiller til å føle seg ønsket, da er det jammen en merkelig måte å gjøre det på. Jeg har nå blitt beskyldt for mye rart av Leeds-styret, inkludert å bli kallt en sviker. Det er jo bare tull, all den tid de ønsket å kvitte seg med meg."

"Jeg har gått fra en stor klubb til en annen, men Leeds har i lengre tid prøvd å bli kvitt meg, og etter nesten 10 år der og mange fine stunder, er jeg nå svært skuffet over hvordan Leeds oppfører seg. Jeg har snakket med alle de profilerte spillerne som har forlatt Leeds, og ingen av dem ønsket å forlate klubben. De ble tvunget ut, og det er fordi at folkene som har styrt og styrer klubben ikke har gjort jobben sin skikkelig"

"Jeg er veldig bitter og skuffet over at tiden min i Leeds endte på denne måten. Jeg hadde 9 fantastiske år der, og fansen der var alltid topp mot meg", avslutter en skuffet Kewell i intervjuet med London Evening Standard.

Styreformann John McKenzie i Leeds avslører for øvrig i dag at det i løpet av gårsdagen kom to direkte henvendelser til han fra Manchester Uniteds chief executive, der de prøvde å få stoppet Kewells overgang til Liverpool.

"Så vidt meg bekjent kom det en direkte henvendelse fra Manchester United til Harry i går også, men Harrys syn på saken var at han ikke ville gå til Manchester United uansett om de tilbød han alle pengene i verden. Det var dødfødte henvendelser fra Manchester-klubben. Harry simpelthen nektet å gå dit, og jeg kan bare ikke sende en spiller til en klubb han ikke ønsker å spille for. Det var realitetene vi i Leeds måtte forholde oss til, og han hadde bare ett år igjen av kontrakten. Hadde vi ventet til det året var omme, hadde ikke Harry hatt noen verdi som helst for Leeds United FC", innrømmer McKenzie