Celtic Away

Spytting og negative mediaoppslag kommer ikke til å ødelegge det gode forholdet til Celtic. Sjekk vårt bildebrev fra Celtic Park!

Det er sjeldent større rift etter billetter enn når Liverpool spiller mot Celtic. De to lags supportere har alltid hatt et spesielt varmt forhold - et forhold som ikke kommer til å bli forringet etter spyttingen fra Diouf. No chance!

Det gode vennskapet mellom de røde og grønne oppstod trolig etter å ha spilt mot hverandre på 60-tallet i E-Cupen, og utviklet seg raskt mer enn bare "good relations". Vi har etterhvert delt på King Kenny, og spilte mange vennskapkamper/testimonials mot hverandre. Liverpool valgte å spille sin første kamp etter Hillsborough tragedien i 1989 nettopp mot sine venner på Celtic Park. Det sier det meste. I mange år har det blitt solgt skjerf på Anfield der halvparten er rødt og halvparten grønt. Liverpool og Celtic fans deler hverandres gjestfrihet, humor og sorger og gleder på fotballbanen. Og ikke minst trives supporterne til tonene av You'll Never Walk Alone. En sang Celtic forlengst også har trykket til sitt hjerte.

Magne Thoresen var en av mange røde som tok turen til Celtic Park, og har sendt oss følgende bildebrev. Ytterligere kommentarer unødvendig!

Vidar, Magne og Runar

Vidar Borgen (vidarb på Kopforum), Magne Thoresen og liverpool.no skribent Runar Larsen på Bairds Bar før avspark.

Tage "the pyjamasman" Herstad blir i likhet med alle røde tatt godt i mot på Celtics "hovedvannhull".

Celtic tattoo

Ingen tvil om hva fotball og Celtic betyr for enkelte...

Celtic Park før avspark

Celtic Park bader i flomlys før avspark!

Stor stemning før avspark

Oversiktbilde fra Liverpool-svingen

Fansen synger YNWA!

Kjempestemning når Gerry Marsden stemmer i You'll Never Walk Alone før avspark. Røde og grønne skjerf omhverandre...