Damien Duff kommer?

Den normalt velinformerte lokalavisen Liverpool Echo skriver at de røde er i ferd med å sikre seg Damien Duff. Houllier har jaktet på kantspillere i to år!

Det har aldri vært noen hemmelighet at Liverpool svært gjerne hadde sett Blackburns Damien Duff i den røde trøya kommende sesong. Gérard Houllier uttalte kort tid etter sesongslutt at Duff svært høyt oppe på handlelista denne sommeren.

 

Liverpool Echo har i ettermiddag en toppsak hvor det heter at Liverpool er i ferd med å vinne kampen om Duff. Sjefskribent Chris Bascombe går normalt aldri ut med slike saker uten at han fått opplysningene bekreftet fra såkalte sikre kilder.

 

Etter salget av David Beckham skal United ha kastet sine øyner på Harry Kewell. United skal i forhandlinger med representanter for Kewell i dag, og ser ut til å prioritere australieneren foran Damien Duff.

 

Nettopp salget av Beckham vil trolig influere flere overgangssummer denne sommeren. Med en pris på rundt £25M på hodet sitt – vil Blackburns forlangende på £18M unektelig virke svært høyt. Etter det vi forstår håper Liverpool å sikre seg kantspilleren for drøyt £10M. Duff har for øvrig en klausul i kontrakten sin som sikre han overgang dersom en klubb byr £18M eller mer.

 

Med både Gérard Houllier og Graeme Souness på ferie, vil det trolig gå et par uke til før eventuelt denne eller andre spillerkjøp kan bekreftes.

 

Liverpool benekter i dag at de har lagt inn bud på Cristiano Ronaldo. Flere aviser har de siste dagene skrevet at Liverpool stod i første rekke for å sikre seg den talentfulle flankespilleren til Sporting Liboa. Foreløpig har LFC verken bekreftet eller avbekreftet interesse.