Duo uaktuell mot So'ton

Kewell og Owen i trening, men ikke spilleklare. Yeovil-kampen ikke på TV2? Overgangssagaen om Boumsong fortsetter. Whitbread i kvartfinale. U19/U17 spiller siste kamp før juleferien. Ex-rød med pause fra fotballen.

Som vi meldte allerede i går er Harry Kewell og Michael Owen tilbake i lett trening, og i dag bekrefter Official Site at morgendagens kamp kommer for tidlig for duoen. Houllier ønsker ikke å ta unødvendige sjanser nå i forkant av et tettpakket juleprogram. Bruno Cheyrou håper imidlertid at han nå er kvitt sine skadeproblemer etter å ha slitt både med ryggen og en brukket tå.

- Fysisk føler jeg det bra, og nå er det eneste jeg ønsker å bli kampklar. Jeg ødela ryggen etter en time mot Chelsea, og da jeg kom tilbake mot Blackburn, brakk jeg tåa i en reservelagskamp. Det holdt meg ute i ytterligere en måned. Det er foreløpig slutten på skadeføljetongen. Jeg vet jeg har alt å bevise, uttaler franskmannen.

 

Yeovil-kampen ikke på TV2?

Etter det vi har fått opplyst er det svært usikkert om Yeovil v Liverpool blir å se på norske tv-skjermer 4.januar. Oppgjøret i FA-cupens 3.runde er en av fire tv-kamper som overføres direkte på de britiske øyer, men TV2 har foreløpig kun satt opp Watford v Chelsea og Leeds v Arsenal på sitt sendeskjema. Kampen fra Huish Park vises på BBC1, en kanal som har blitt vanskeligere å få inn i Norge etter en teknisk omlegging i sommer. Nærmest umulig å få inn i Østlandsområdet.

 

Forvirring rundt Boumsong

 Gerard Houllier skal være i ferd med å miste interessen for Auxerres midtstopper etter at spilleren uttalte til en avis at han var lei av å vente på storklubbene. Nå benekter imidlertid Boumsong at han har snakket med denne avisen, og at han uansett ikke kommer til å forlate Auxerre i januar.

- Jeg vil ikke forsvinne i løpet av overgangsvinduet. Jeg blir i Auxerre ut sesongen. Det er så mye å ta del i her enten det er Ligue 1, e-cup eller nasjonale cuper. Det er sant at Rangers er interessert, men jeg har ikke snakket med noen skotsk avis, sier Boumsong.  Om disse uttalelsene er gode nok for Houllier til å gjenoppta interessen for spilleren vites ikke. Også Auxerre-manager Guy Roux avviser at det er aktuelt å selge spilleren i januar. I går rapporterte BBC Skottland at spilleren allerede var i Glasgow for å gjennomføre den medisinske testen, og forhandle fram en avtale gjeldende fra sommeren av. Men sist ord er nok ikke sagt i overgangssagaen om Jean-Alain Boumsong.

 

Whitbread i kvartfinale

De rødes eneste gjenværende representant i U20-VM, Zak Whitbread, og hans lagkamerater på USA møter Argentina i kvartfinalen i dag kl.18.00. De spiller om retten til å møte vinneren av oppgjøret Japan v Brasil i semifinale på mandag.

 

U19 og U17 tar ferie

Både U19 og U17 spiller i morgen formiddag siste kamp før jule og nyttårsoppholdet. U19 møter Sheffield Wednesday borte, mens U17 tar i mot Manchester City på akademiet i Kirkby. For U19 er stortalentet David Mannix fortsatt ute.

  

McAllister tar pause fra fotballen
Gary McAllister har midlertidig fratrådt sin stilling som spillende manager i Coventry for å ta seg av sin alvorlig syke hustru Denise. Han hadde et kortere fravær i en lignende situasjon som Liverpool-spiller høsten 2000.

Reservekamp omberammet

Tirsdagens avbrutte bortekamp mot Leeds i reservelagsserien har blitt omberammet til tirsdag 30.mars. Avspark kl. 20.00 norsk tid på hjemmebanen til Wakefield & Emley FC.