FA skal studere video

En talsmann for det engelske forbundet uttaler at de ønsker å seg video av Henchoz’ angivelige spytting på Neil Warnock.

Det har handlet mye om spytting dagen etter Liverpool booket plass i sin 9. ligacupfinale. Aviser og nettsteder har brukt mer spalteplass på Stephen Henchoz’ ”spyttescene” enn selve kampen – og nå kaster også FA seg inn på banen. Den store omtale episoden har fått gjør at det engelske fotballforbundet nå har bedt om å få se en video av hendelsen.

 

Det var altså like etter dommerens fløyte gikk at Henchoz skal ha spyttet på Sheffield Uniteds manager. Dommeren så ingenting, mens Houllier hevder at sveitseren spyttet i bakken og at dette på ingen måte er noen sak for FA.

 

I ettermiddag sier imidlertid fotballforbundet at dersom dommeren ikke omtaler episoden i sin rapport, kommer de til å studere en video av hendelsen. Først etter at det er gjort vil de ta endelig stilling til om hvorvidt Henchoz eventuelt skal tiltales for usportslig opptreden. Tv-bildene fra kampen gir ingen svar på hvilken versjon av hendelsesforløpet som er den riktige.


Stephane Henchoz må stå over helgens FA-Cup kamp mot Crystal Palace etter at han fikk sitt 5. gule kort mot Villa.