Florent fant scoringsformen

To mål av supertalentet Florent Sinama-Pongolle. Hugh McAuley fornøyd etter seier, og berømmer Sinama-Pongolle, Murphy og Cheyrou.

Det var gode nyheter etter 2-0 seieren i reservelagets bortekamp mot Blackburn.  Flere av spillerne viste lovende takter i en spillemessig bra kamp, og erfarne folk som Danny Murphy og Bruno Cheyrou var tilbake fra skadeopphold.  Trener Hugh McAuley kunne da også glise bredt etter tre poeng, og at angrepstalentet Sinama-Pongolle kunne bokføre sine to første scoringer etter åpent spill:  - Det var en utmerket 2.omgang av gutta og jeg er meget fornøyd med kampen.  Dette var mye bedre.  Jeg her glad på vegne av Florent.  Goalgettere behøver å score mål og forhåpentligvis vil han fortsette å score flere nå.  Han tok meget godt vare på de mulighetene han fikk.

Hughie kunne også registrere at to mer erfarne spillere fikk verdifull kamptrening etter avbrekk:  - Det var godt å se Danny Murphy tilbake, og jeg synes han gjorde det veldig bra i den timen han spilte.  Det var hele tiden vår intensjon å la ham få en time.  Bruno Cheyrou vil være glad for at han kom igjennom 45 minutter etter sine ryggproblemer, og vi krysser fingrene for at han ikke får noe tilbakeslag etter dette.