Gerrard: - Kun kvalifisering til CL er akseptabelt

Liverpools nye kaptein mener at fansen har vært tålmodig, og at mesterligaen er en minstemål for de røde. Murphy & Co spiller reservelagskamp i kveld. Houllier stoler på supporterne.

- Liverpool bør kjempe om titlene

Steven Gerrard mener at spillerne nå må stå fram og snu den dårlige trenden som har medført tre ligatap på rad.  Spillernes nye leder synes også at fansen har vist stor forståelse i en sesong hvor de røde igjen har skuffet:  - Tålmodigheten til fansen kan ikke vare evig.  På et eller annet tidspunkt vil de gå lei og gi oss kjeft.  Jeg synes det har støttet i enda større grad enn man kan forlange.

 

- Det er likevel meningsløst å snakke om managerens situasjon.  Når alt kommer til alt er det hvordan spillerne gjør det ute på banen som teller.  Hvis vi ikke presterer svikter vi både oss selv og manageren.  Det er tull å avskrive oss på dette tidspunktet av sesongen.  Vi er i stand til å slå hvem det skulle være, inkludert Manchester United og Arsenal.  Hvis du får en god ”run” vet en aldri hva som kan skje.  Denne sesongen er like viktig som alle andre sesonger.  Med det mener jeg at vi vil være forbannet på oss selv hvis vi etter sesongslutt er i samme situasjon som vi var etter 2002-03. 

 

- En klubb som Liverpool skal spille i Champions League, og vi burde kjempe om de store titlene.  Intet annet er akseptabelt, og det mener jeg virkelig.

 

 

Comeback for Danny

Danny Murphy vil spille en omgang når reservelaget i kveld møter Blackburn i bortekamp.  Spillere som Florent Sinama-Pongolle, Anthony Le Tallec, Djimi Traore, John Welsh og Chris Kirkland kan også bli gitt matchtrening etter at de startet på benken sist lørdag mot Portsmouth.  Blackburn ligger på plassen under Liverpool på tabellen i reservelagserien.  Vi håper å kunne legge ut en fersk sluttrapport fra kampen i kveld.  Avspark er kl 20.00.

 

- Syv spillere manglet mot Portsmouth

Gérard Houllier mener at skader hos spillere som Owen, Hamann, Carragher, Baros, Murphy og Cheyrou, i tillegg til suspensjon for Diao, har vært en viktig årsak til den skuffende sesongåpningen.  Etter tre strake tap er det lenge siden det har vært en slik nervøs og usikker stemning som foran hjemmekampen mot Leeds på lørdag.  Manageren tror imidlertid fansen på Anfield vil hjelpe laget til å komme på skinner igjen:  - Jeg vet at supporterne vil gjøre sitt mot Leeds.  De forstår situasjonen, og at vi har mistet førstelagsspillere gjennom skader.  Mot Portsmouth var de syv landslagsspillere som ikke var tilgjengelig for oss, noe som var et stort savn.