Gerrard får skryt av sjefen

Houllier mener lagets nye kaptein, Steven Gerrard, inspirerte de røde til seier i går. Manageren tror ikke Owen blir Bosman-spiller. Mellor må jobbe hardt videre.

Houllier er selvsagt mer enn lykkelig over formutviklingen den siste uken. En av dem han holder frem er lagets kaptein Steven Gerrard. Den ferske kapteinen har ledet laget til fire gevinster på de fem siste kampene. – Sami var virkelig god i går, men Steven er også i utmerket for tiden. Han utvikler seg både teknisk og taktisk. Husk at han fortsatt bare er 23 år gammel. Vi kan forvente oss mye mer fra den kanten, spår franskmannen.

Houllier hadde gode nyheter med tanke på Heskeys skade mot Fulham. Mange fryktet at han hadde dratt på seg en strekkskade etter kroppsspråket å dømme i 2. omgang. Manageren opplyste i dag at skaden imidlertid bare er en øm tå – og at formspilleren trolig blir frisk til den viktige bortekampen mot Steua torsdag.

 

Houllier: - Owen går ikke på Bosman

Etter gårsdagens kamp kommenterte Liverpools manager ryktene om at Real Madrid er klar til å legge mye penger på bordet for Michael Owens signatur. Houllier avviste at det hadde vært kontakt mellom klubbene, og at han regnet med at spissen skrev under en ny avtale på Anfield. I dag legger han til at er sikker på at Michael vil ikke ”gjøre en Steve McManaman”. – Jeg er sikker på det sier han og forklarer: - Det er ingen deadline for når Michaels avtale må signeres. Vi har alltid behandlet ham godt, og han ble gitt gode kontrakter da han var ung, før jeg kom til klubben. Michaels agent understreket for meg at de var svært fornøyd med måten klubben hadde belønnet hans innsats på banen. Dette handler om tillit. Han er fortsatt bare 23 år. Han har fortsatt 3-4 år igjen til han er på topp. Michael, som i helgen ble byttet ut blant annet på grunn av lite treningsgrunnlag, vil ikke la all praten om ny kontrakt distrahere ham. Jeg er overbevist om at han blir, sier altså Houllier.

 

Mellor må overbevise ny manager
Utlånsspissen, Neil Mellor, har fått beskjed om at han må løfte spillet sitt ytterligere for å få spille fast på West Ham. Nyansatte Alan Pardew har brakt med seg Brian Dean til Upton Park og konkurransen om plass på laget er sterkere enn noensinne. – Neil har gjort det bra, men jeg kan ikke stole på unge gutter som ham for å sikre oss mesterskap og opprykk. Han lærer fortsatt og vil fortsatt få en del kamper. På dette nivået kreves det imidlertid mer enn bare det, uttaler Pardew. Mellor har scoret to ganger på 12 ligakamper fra start.