Gerrard trolig ute i et par uker

Steven Gerrard er definitivt uaktuell til neste kamp mot Yeovil, og kan miste hele neste uke. Jan Mølby advarer for Yeovil. Bruno Cheyrou lånes ut til Crewe?

Stevie G ute i to uker?

Liverpool har ennå ingen klar diagnose av strekken som Steven Gerrard kjente allerede fem minutter ut i kampen mot Manchester City på søndag.  På Anfield sier man imidlertid at midtbanegiganten ikke vil være aktuell for neste kamp mot Yeovil på søndag.  Andre kilder antyder at Chelsea i London om en drøy uke er for tidlig og at den påfølgende kampen mot Aston Villa også er i fare. 

Stevie G er bare den siste i en lang rekke med førstelagsspillere som har vært på behandlingsbenken de siste månedene, men Gérard Houllier håper at flere at dem kan bli friskmeldte de nærmeste kampene.  Michael Owen er ventet å trene for fullt med det første, og Steve Finnan kan også være aktuelt til neste ukes kamper.

 

- Yeovil er fysisk sterke

Jan Mølby sier at Liverpool vil gjøre lurt i å ikke undervurdere lille Yeovil når man reiser ned til Sommerset førstkommende helg i 3.runde av FA-Cupen.  Den store dansken er tilbake som sjef i Kidderminster i 3.divisjon, og hvor man i det siste har klatret på tabellen ved bl.a. å beseire Yeovil med 2-1 på bortebane 2.juledag.  – Yeovil er sterke fysisk, og jeg er sikker på at de vil gi Liverpool kamp.  Dersom Liverpool ikke forbereder seg skikkelig, eller tror at dette vil bli lett, da kan de få oppleve et sjokk, sier den tidligere midtbanespilleren.

 

Cheyrou linket til Crewe

Kilder i Crewe påstår at klubben vurderer å låne Bruno Cheyrou for en måned.  Hvorvidt Houllier vil være villig til å gi slipp på den frustrerte franskmannen er imidlertid usikkert nå som også Steven Gerrard er på skadelista.  Cheyrou har aldri greid å hevde seg på Anfield etter sin overgang fra Lille, selv om han var på benken i siste kamp mot Manchester City.