Hamann: - Vi vil mestre trykket fra tribunen

Hamann frykter ikke heksegryta på Celtic Park. Carra med gode minner fra forrige møte. Henrik Larsson spilleklar. Kampen direkte på liverpoolfc.tv. O'Neill med god statistikk mot de røde.

Dietmar Hamann tror de røde er vel utrustet til å møte de tøffe omgivelsene som venter på Celtic Park torsdag. Tyskeren er klar over Celtics lidenskapelige supportere og at de vil gjøre sitt beste for å skape en enorm stemning til støtte for sitt lag. Men han vektlegger at han og laget har fått stor erfaring med tøffe bortekamper i Europa de siste par sesongene. "Vi har spilt mot et par gode lag i Europa de siste to-tre sesongene og vi har totalt sett gjort det bra. Det er svært viktig når kampene blir lidenskapelige og litt overopphetede at spillerne klarer å forholde seg rolige. Jeg er sikker på at vi skal klare det. Det kommer til å bli en svært spennende kamp for oss. Jeg har bare spilt på Celtic Park en gang tidligere og det var for Bayern Munchen i en vennskapskamp. Men noen av våre spillere spilte der for Liverpool for et par år siden og sier at det var en stor begivenhet. Celtic fikk en fin seier i helgen og er virkelig med kampen om ligagullet. Vi kjenner til deres gode hjemmestatistikk, men vi har også vunnet et par kamper i det siste," sier Hamann.

Kun Jamie Carragher og Michael Owen var med da Liverpool sist møtte Celtic i Glasgow. Carragher var riktignok bare på benken, men har likevel gode minner derifra. "Jeg spilte i returen på Anfield, men satt på benken på Celtic Park. Det var likevel spesielt å ta del i det som skjedde. Jeg glemmer aldri atmosfæren. Den var bare fantastisk. Jeg husker at jeg varmet opp på sidelinjen midt i alt bråket. Det var så høyt, og jeg har aldri opplevd maken senere," forklarer Carragher.

Celtic-spissen Henrik Larsson sier at han er klar til å spille såfremt manager Martin O'Neill tar ham ut på laget. Han har ikke spilt på over en måned etter at han brakk kjeven på to steder. "Jeg har vært igjennom to treningsøkter og jeg har ikke fått noen reaksjoner. Jeg føler ok. Jeg står derfor til rådighet for manageren på torsdag. Det er opp til ham om han bruker meg fra start eller om han velger å sette meg på benken," uttaler "Henke". Dette er gode nyheter for Jamie Carragher, Han ønsker at Celtic stiller med sitt sterkeste lag, noe som betyr at herr Larsson bør befinne seg på banen. "Jeg vil at Celtic stiller med sitt beste lag. Jeg vil ikke at vi skal vinne og få høre at det bare var på grunn av at Larsson ikke var på banen.  Å møte de beste er hva det handler om i Europa. Derfor håper jeg at Larsson kommer på banen," forteller Carragher.  Den franske vingspilleren Diider Agathe ser imidlertid ut til å miste begge kampene. Han har pådratt seg en strekkskade.

For første gang vil Liverpool FC overføre en bortekamp direkte på sine nettsider. Stor etterspørsel etter billetter til Celtic-Liverpool har ført til at liverpoolfc.tv har sikret seg rettighetene til å vise denne kampen. Forutsetningen for å få se kampen der er at man har såkalt e-sesongbillett.

I sin managerkarriere har Martin O'Neill møtt Liverpool åtte ganger. Han står med fire seirer, tre uavgjorte og kun et tap.