Harry kjemper mot tiden

Liverpool håper fortsatt at Kewell blir spilleklar til lørdag. Diouf på scoringslista da reservene vant. Robbie Foy med på sterk skotsk seier. Xavier snart tilbake på Melwood.

Kewell snart klar igjen

Harry Kewell var ikke ventet tilbake før mot Bolton 2.juledag etter sin ankelskade, men skaden har reagert positivt på intens behandling de siste dagene og man har ikke gitt opp håpet om at australieren kan friskmeldes allerede til lørdagens oppgjør i Wolverhampton.  Liverpool vil gi lagets mest kreative spiller alle muligheter til å bli klar til et mannskap som er sterkt influert av skadeforfall om dagen.

 

 

El-Hadji imponerte i angrept

Stephane Henchoz og El-Hadji Diouf var blant banens beste da de to fullførte nitti minutter uten problemer i reservelagskampen mot Bolton i går.  Hjemmelaget vant 3-1, og hvor El-Hadji avsluttet scoringene med en heading.  De to øvrige målene ble satt inn av 18-årige Mark Smyth.  Henchoz vil nå trolig i det minste være på benken under lørdagens kamp på Molineux.  Ifølge manager Gérard Houllier spilte Diouf kampen i Chester fordi han sjelden har fullført en førstelagskamp i det siste, og sterk innsats som spiss gjør at afrikaneren kanskje også har gitt et signal om at han kan være aktuell også for en plass lengst fremme igjen?  Anthony Le Tallec ble byttet ut midtveis i 2.omgang, men tydelig hensikt om at han kommer til å bli involvert på lørdag.

 

Foy & Co vant i Portugal

En som ikke var med på reservelaget i går var Robbie Foy.  Den talentfulle 18-åringen spilte isteden en privatlandskamp for Skottland U20, og hvor man kunne ta med seg en sterk 2-1 seier fra Portugal.  Foy hadde et forsøk som gikk i stanga.

 

Abel kan gå gratis

Real Madrid avviser på det sterkeste rykter om at Abel Xavier skal være aktuell for dem på en gratis overgang fra Liverpool og betegner det som ”tåpelig”.  Portugiseren er blitt løst fra låneavtalen med Galatasaray, som gjaldt fram til 1.januar, og har de siste ukene trent på egenånd.  Forsvareren har imidlertid 18 måneder igjen av kontrakten med Liverpool, som ifølge Liverpool Daily Post ”forventer at han er tilbake fra 1.januar”.  Liverpool er villig til å la Xavier gå gratis, og spilleren står fritt til selv å skaffe seg en ny klubb.