Henchoz klar for kamp

Endelig en liten gladmelding angående skadesituasjonen. Houllier bekrefter at det kan være aktuelt å hente tilbake Vignal. Carragher gleder seg til sin første tackling!

Stephane spiller i morgen

Det blir dårlig med juleferie på Liverpools legeteam denne jula, men i dag kom det i alle fall et lite lyspunkt fra Anfield i så måte.  Stephane Henchoz er frisk av sin siste skade, som gjaldt et leddbånd i kneet, og sveitseren vil starte morgendagens reservelagskamp mot Bolton.  29-åringen har i det siste blitt linket til en mulig overgang til Stuttgart, men Gérard Houllier blåser av det for øyeblikket:  - Er det virkelig noen som tror at jeg vil la ham gå med den skadesituasjonen vi har nå?

 

Skadet Vignal vil tilbake

Houllier bekrefter at det kan være aktuelt å hente tilbake Grégory Vignal fra hans låneopphold i franske Rennes.  Det var en vanlig oppfatning at alle Liverpools utlånsavtaler denne sesongen gjaldt for hele året, men det er da tydeligvis ikke tilfellet med Vignal.  Venstrebacken har gjort det bra i Lique 1 denne sesongen, men sliter nå med en lårskade.  Liverpools manager utelukker uansett ikke at det man kaller tilbake venstrebacken:  - Jeg vet at Grégory gjerne vil tilbake, og det er mulig at det vil skje.

 

Carra trener for fullt

Jamie Carragher gjennomførte en normal trening, om noe lett i etterkant av helgens ligakamp, sammen med resten av førstelaget i dag.  Scouseren var glad for å være skikkelig i gang igjen, og han så fram til å gjøre sin første skikkelige tackling.  Han vil imidlertid ikke love noe i forhold når han kan være tilbake i kamp igjen:  - Jeg har ikke sett meg ut noen dato for når jeg skal være klar igjen.  Det vil være opp til fysioterapeutene og legen når jeg kan spille den første treningskampen, og jeg vil selv vite når jeg er helt klar igjen.

- Det har vært tøft å være ute, og jeg er ikke vant til å være skadet.  I tillegg har det vært frustrerende med de resultatene vi har hatt i det siste.  Alle her er skuffet, og det skal de også være.  Jeg tror alle føler det slik, men det er kun elleve mann som kan rette på dette, og det er de som er ute på banen.