Houllier åpner for ny spissduo mot Leeds

Gérard Houllier antyder at Florent Sinama-Pongolle kan starte til lørdag, dersom Owen ikke blir klar. Kewell og Finnan – glade for å spille i rødt.

Sen avgjørelse angående Owen

Det er fortsatt et spørsmåltegn vedrørende Michael Owen blir klar innen lørdag kl 13.30, men dersom toppscoreren må kaste inn håndkleet antyder manageren at en 19-årig franskmann kan bli valget:  - Han (Owen) kan gjøre mer for hver dag og han blir bedre.  Jeg vet ennå ikke om han blir klar for Leeds og jeg vil uansett ikke ta noen avgjørelse for senest mulig.  Flo (Florent Sinama-Pongolle) spilte 75 minutter og scoret to fine mål i går kveld.  Han er i ferd med å tilpasse seg veldig bra.

 

- Han er en fullblods spiss, og da tar det alltid tid å tilpasse seg engelsk fotball.  Jeg må avvente før jeg gir etter for fristelsen å sette ham inn på laget, fordi jeg må se an situasjonen til Michael.  Det er ikke noe poeng i å få Flo for tidlig inn siden det siste jeg ønsker er å ødelegge hans selvtillit.  Jeg ønsker å beskytte ham, men i den nåværende situasjonen må jeg tenke først og fremst i klubbens interesse.

 

- Vi spiller god fotball

Harry Kewell sier det er stort å ha oppnådd det han drømte om som gutt, nemlig å spille for Liverpool.  Han legger heller ikke skjul på at jakter på heder og ære:  - Jeg er her for å vinne trofeer, men jeg overlater til manageren å snakke mer om det.  Jeg vil konsentrere meg å det jeg gjør ute på banen.  Dette er en stor klubb, treningsforholdene er flotte, og fansen er glimrende.  Jeg har det fortreffelig og trives veldig med den form for fotball vi spiller, som er god fotball.  Vi har pasningsspillere som også kan trå til.

 

Finnan har mer å gå på

Steve Finnan er det andre profilerte kjøpet som Liverpool gjorde i sommer, og iren klager heller ikke på livet i helrødt:  - Jeg vil like å tro at jeg har gjort det brukbart så langt, men jeg har mye å gå på.  Jeg føler at jeg kan bli bedre, ikke minst med den erfaringen jeg nå får gjennom å trene med kvalitetsspillere og gode trenere.

Angående kritikken som Liverpool har fått i det siste, sier Steve at han ikke lar det gå inn på seg:  - Jeg er ikke her for at media skal bli fornøyd.  Jeg har alltid vært slik at jeg har klart å koble ut den kritikken som måtte komme fra fjernsyn og aviser.